Monenlaista tapahtumaa on ollut kevään aikana kun tämä vuodatus ei ole pelittänyt.... harmillista.... ja kuvatkin katosivat !

Juhannusta vietettiin "Koivoo" campingillä aitatalkoita tehden ja etupiha on nyt lähes aidattu. Lopputarkastusta odotellessa aita on vielä keskeneräinen, sillä puuliiteri on tekemättä ja vasta sen jälkeen etupiha voidaan kokonaan aidata. Trimmitilat on Pihkatassulassa valmistuneet, pientä sisustusta vielä vaille, mutta ovat olleet jo toiminnassa. Minäkin olen niitä jo käynyt lainaamassa kun trimmasin Kassun, Kassun siskon Lyylin ja myös Leevin.

Leevi täytti komeat 7 vuotta ja on ikäisekseen tosi hyvässä kunnossa, toivottavasti saamme nauttia hänen kanssaan vielä monesta yhteisestä vuodesta. Sydäntä on kontrolloitu säännöllisin väliajoin, koska sinne tuli kastraation jälkeen sivuääni, viime kontrollissa sydän puksutti kuulema tasaseen tahtiin kuin höyryveturi (Juha Pärnänen).

Koivoo campingillä on viereiltu vaunussa yöpyen ja koirien kanssa metsäillen. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut kun muitakin metsän eläimiä on ollut liikkeellä. Onneksi koirat eivät huomanneet makuulta lähtenyttä hirveä, joka jolkotteli koiralaumaa karkuun.

Ilonan, Hemeran ja Hestian emännän syntymäpäiviäkin tuli vietettyä useampi päivä Koivoolla, juhlat olivat upeat ja sääkin salli.
Kiitos mukavista juhlista Pirkolle :-D

Meidän Annakin sitten muutti pois kotoa Lammille ja ekan kerran kun tuli muuton jälkeen pyörähtämään kotiin niin pojat olivat nenä solmussa. Leevi vaistosi Annan muuton ja muutamat päivät pahvilaatikoiden keskellä asumista ennen muuttoa aiheuttivat myös sen, että Leevi nukkui Annan huoneessa Mikon sängyssä aina illasta aamuun saakka. Voi poikia !

Kuopiossa kävimme lomailemassa ja hoitamassa PIhkatassujen jengiä heidän ollessa näyttelyssä perjantaina ja sunnuntaina, lauantai oli välipäivä ja silloin käytiin shoppailemassa mm. uudessa juuri lauantaina avatussa koirien best in myymälässä, josta jäi vähän tuliaisia koirille matkaan. Maisalla alkoi sitten juoksu tuolla reissulla ja se päätyikin juoksulomalle Pirkon ja Jarin vaunuun ja siitä edelleen sitten Hattulan Koivoolle.

Kassun kasvattajat Tuija ja Pauli kävivät meitä tervehtimässä ja oli mukava nähdä sekä vaihtaa kuulumisia. Kiitos viereilustanne !

Pikku J hurmasi meidät ja monet muut caravan alueen ihmiset, hänestä kuulemme täällä blogissa varmasti vielä lisää jatkossa.

Kuvia sitten yritetään laittaa tänne paremmalla ajalla, mutta nyt on testattu toimiiko tämä vuodatus !