Olipa ihana pitkä viikonloppu mökillä torstaista sunnuntaihin ja siinä samalla meni sitten Juhannus - kesän juhla ja tuntuu ettei kesä ole vielä edes tullut sitä reilun viikon lämmintä hellejaksoa lukuunottamatta. Saapa nähdä käykö taas niin, että kesä menee kesää odotellessa niinkuin kävi viime kesänä. Tänäänkin on satanut taivaalta kaatamalla eikä huomiselle ole kai luvattu yhtään sen parempaa:(

Unohdin laittaa Lammin reissulta hauskan kuvan pojista, kun olivat kotiin lähdössä ja odottelivat kyytiä omissa kangashäkeissään, jossa matkustavat Mikon auton takapenkillä vähän turvallisemmin, kuin vapaana. Häkit ovat niin rakkaat pojille, että niistä tulee välillä ihan tappelu ja auta armias jos häkki jää johonkin lattialle lojumaan niin aivan varmaa on, että Leevin löytää sieltä heti kuin silmä välttää. Tuntee ilmeisesti olonsa siellä niin turvalliseksi ja siellä on mukava nukkua :)

1671388.jpg

Pojilla oli vauhtia mökillä ja Kassuhan se meinasi taas viimeisenä päivänä eli sunnuntaina karata. Tietä pitkin mentiin jo kovaa vauhtia kohti naapuria, kun karkulainen huomattiin ja tällä kertaa takaisin kutsukin tehosi eikä mennyt kuuroille korville. Pojilla oli myös liuta kavereita mökillä, kun Jossu ja Risto oli laumansa kanssa siellä myöskin. Lakilla oli pilkettä silmäkulmassa ja karkasi välittömästi tontin rajojen ulkopuolelle jänis, peura ym. jahtiin ja mietittiinkin, että onkos Laki mahdollinen metsästyskoira käppänän vaatteissa:) No tästä seurasi se, että Laki oli pidettävä kiinni kokoajan:(  Muu lauma pysyi kyllä vapaana tontilla ja Telma-neitikin on niin tottelevainen nuoresta iästään huolimatta (8kk).

1671454.jpg

Telma, Kassu ja Leevi koirien frisbiin kimpussa...

 

1671461.jpg

Leevi, Laki ja Kassu painin melskeessä.

Meidänkin pojat taitavat muuten olla lintukoiria :) Ovatkohan saaneet jotain lintukoira vaikutteita kenties synnyinkodistaan, jossa on kasvatettu lintukoiria :) Pojat nimittäin bongasivat naapurin tontilta meidän puuliiterin takaa räksän pesän ja voi mahdoton minkä metelin saivat pesällä ja sen ympäristössä aikaan. Linnunpojat ja emolintu syöksyivät poikien päälle ja räkätys oli valtaisa ennenkuin ehdin hätiin. Onneksi eivät nokkineet poikien silmiä sillä olivat ilmeisesti juuri lähteneet pesästä nuo poikaset kun maassa viihtyivät ja emolintu niitä paimensi.

Sen verran väsyneitä pojat ovat pitkästä viikonlopusta maalla, että ei paljon ole tänään taas muuta tehty kuin nukuttu, vaihdettu kylkeä ja makuupaikkaa. Uloskin on pitänyt kiskoa, kun inhoavat vettä ja vesisadetta. Onneksi mökillä ei hirveästi satanut, lähinnä oli sade- ja ukkoskuuroja joten siellä saivat painattaa hullunlailla. Tässä muutamia kuvia Juhannuksesta maalla....

1671491.jpg

Veeti-herra se taas livahti kahvipöytään ja melkein ehti lipaista voileipäkakusta... :)

 

1671497.jpg

Ah, Leevi mielipuuhissaan eli kierimässä kastemadon päällä....

 

1671502.jpg

Kassu, Telma ja Leevi hippasilla....

 

1671508.jpg

ja sitten juoksukilpailu kohti mökkiä...

 

1671513.jpg

ja mitäs täällä tapahtuukaan, ai mölkyn peluuta, onpas kivoja kapuloita...

 

1671515.jpg

ja unihan se sitten tulee välillä ja pitää akkuja ladata :)