Niin se vierähti johonkin tuo maaliskuukin ja päivät ovat pidentyneet, ihanaa kun vielä töiden jälkeen voi lähteä metsälenkille eikä pimeys pääse yllättämään. Vettä on satanut, lumet ovat saaneet kyytiä mutta viime viikolla sitä kyllä satoi lisääkin. Paljon on tapahtunut taas muutaman viikon aikana eikä kaikkea enää edes muista.

Olen aivan raivona  näille laitteille, peleille ja vehkeille. Kuvia olisi vaikka kuinka maalta ja mereltäkin, mutta tämä prkeleen kone tai ohjelma ei nyt vain suostu niitä käsittelemään täällä vuodatuksessa. Kamerasta koneelle kuvat siirtyvät loistavasti, mutta kun pitäisi niitä poimia tänne vuodatukseen niin ohjelmat tilttaa, en tiedä missä vika ja harmittaa, mutta en nyt jaksaisi ruveta uusia sivujakaan tekemään paremmin pelittäviin ohjelmiin. Tosin voihan vika olla tosin tässä koneessakin, tiedä häntä. Tylsää vain on lukea tekstiä ja tarinat menettävät merkityksensä kun "mopet" eivät seikkaile kuvina mukana...

Reilu viikko sitten olin vähän lomalla Marja-Leenan kanssa Tallinnassa. Lähdimme torstaina aamusta ja tulimme pois lauantaina iltamyöhään. Keli Tallinnassa oli luminen ja kovasti tuulinen. Vähän tehtiin ostoksia, mutta pääsääntöisesti olimme lomalla, nautimme hyvästä ruuasta jne. Koirat saivat tuliaisena villisika pehmolelun ja kyllä se onkin saanut kyytiä. Sitten sunnuntaina kun kelloja vaihdettiin niin Kassun poika Rölli tuli isäänsä moikkaamaan. Ihana oli nähdä Rölliä ja voi sitä vauhtia ja menoa joka puolentoista tunnin ajan oli meidän pihassa. Leevi-setä pisti tietysti kovalla äänellään pienen heti kuriin ja oli naurettavaa kun murrasi kurkkuäänellä Röllin maihin, mutta ei hampaallakaan koskenut. Iskän kanssa sitten piti vähän painia, mutta eniten Rölliä kiinnosti kuitenkin setä ja Leeviä piti kovasti tassuttaa joka välissä naamaan. Kiitos Eeva-Liisa vierailustanne ja otetaanhan taas uusiksi kun sopiva tilaisuus tulee.

Olemme myös nähneet Hauholla asustavan Kassun Jeccu pennun, joka tuli kasvattajalle hoitoon omistajien matkan ajaksi viikoksi. Voi tuotakin hurmuria, niin reippaita nämä molemmat pojat Rölli ja Jeccu. Kyllähän nuo mummulan jengin tunsivat hyvinkin ja pusuja ei säästelty. Jeccu on aivan täpinöissään äitinsä ja muun suvun seurasta, pari ekaa päivää meni kuulema hyvin pienillä unilla  Saattaa poika olla väsynyt, kun pääsee kotiin.

Myöhästyneet onnittelut Pihkatassun B-pentueelle, kun täyttivät jo 2 vuotta !