Yök, yök hirvikärpäset on jo liikkeellä:( Oltiin eilen Annan ja poikien kanssa metsäretkellä keräilemässä kuusen- ja männynkärkkiä mamman keitoksiin ja tänään aamulla sitten löytyi Kassun ruokakupista hirvikärpänen, jota ei meinannut saada hengiltä millään. Inhottavia otuksia, mutta metsäretkellä oli hauskaa, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta monen vesisadepäivän jälkeen ja pojat nauttivat suunnattomasti, kun saivat taas jahdata jos jonkilaisia metsänhajuja.

Aamulla olikin sitten taas aikainen herätys, mutta nyt on alkukesän näyttelyputki takana ja jotain pientä tiedossa vielä loppukesästä. Järvenpään näyttelyssä oli mukava ilma, tiivis- mutta hyvä tunnelma ja kiva fiilis kaikkinensa. Kivaa oli myöskin kun saimme "kenneltyttömme" tai siis koiriemme toisen omistajankin innostumaan matkaan sekä kuvaamaan kehää ja olemaan yhtenä apukätenä. Anna menetti sydämensä jälleen kerran useammallekin koirarodulle kehiä seuratessaan ja meitä kiusaamalla, että hän ottaa ranskanbulldogin, mutta suurnautseri taisi loppupeleissä mennä tästä kuitenkin ohi:)

Muutama kuva näyttelystä ja ah huomena saa nukkua hiukan pidempään vaikka Veetiherra tuleekin aamusta jo hoitoon peittoja repimään :) Vielä yksi työviikko ennen lomaa..

 

1683469.jpg

Kassu odottelee kehään menoa...

1683470.jpg

Kassu pöydällä (tuomari tulossa katsomaan)

1683473.jpg

pöydällä edelleen...

1683477.jpg

ja sitten Leevin vuoro poseerata....

1683479.jpg

asettelua ennen tuomarin katselmusta :)