Niin kiirettä on nyt pitänyt, että en ole ehtinyt tänne päivittämään tietoa siitä, että Maisan pennut syntyivät su-m välisenä yönä eli 15.10.2012 kaikkiaan pentuja on 5 ja niistä on 4 tyttöä ja 1 poika.  Puppies are born 15.10.2012. 4 females and 1 male.

Hassua tässä oli se, että tasan 4 vuotta sitten päivän valon samana päivänä näkivät Pihkatassun ensimmäiset A-pennut !

Tätä kautta vielä myöhästyneet onnittelut Pihkatassun A-pennuille Alfred, Aatu, Alpo ja Albert ! Niin se aika vierii ....

Maisan synnytys meni luonnollisesti ja rauhallisesti, ensimmäistä pentua hiukan hämmästeli ja ihmetteli, yritti sitä peitolla peitellä kunnes tajusi, että maitoahan sille pitää antaa hoitamisen ja nuolemisen päätteeksi. No kyllähän se vähän hassua varmasti oli ja Maisa ihmeissään tälläisestä kun ensi synnyttäjä oli :-D Kovasti huolehtii ja hoitaa pentujaan, mutta sosiaalinen kun on niin haluaa jo muun laumankin luokse.

Eilen tapahtui jännä juttu kun Maisa alkoi pentuhuoneessa kiljumaan ja komentamaan, Jossu ihmetteli ja laski Maisan sieltä pois. Muu lauma Nisseä lukuunottamatta oli ulkona. Maisa tuli keittiöön jossa Nisse oli, huikkasi sille että tulehan katsomaan, sitten peräkkäin astelivat pentuhuoneeseen Maisa edellä ja sitten alkoi pentujen esittely Nisselle, joka tietysti alkoi piipittämään ja tärisemään innosta ! Nissehän on aina seonnut pennuista, haluaa niitä pissattaa ja hoitaa, hätääntyy heti kun kuulee pentujen piipitystä. Hassua oli tässä se, että Maisa tuli hakemaan Nissen ja esitteli pennut, sitten Nisse häipyi ja Maisa alkoi imettämään !
On se vain niin ihmeellistä !

Pentujen painot ovat nousseet hyvin ja laitan kuvia tänne kun saan niitä otettua. Pennuthan siis asuvat kasvattajalla sillä Maisa on meillä vain sijoituksessa Jossulta ja Ristolta.

Pentukyselyihin vastaa siis Johanna kennel PIhkatassun joko spostilla tai iltaisin klo 20 jälkeen puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät edellisestä tarinasta.