Huonosti on tämä vuosi alkanut. Olen sairastellut koko alkuvuoden loppiaisesta alkaen, ihmeellisiä oireita, verenpaineen heittelyä ym. ja nyt sitten torstain ja perjantain välisenä yönä nousin sängystä ja piti laskea pojat yöpissalle niin horisontti kääntyikin ympäri ja löysin itseni maasta, jalat vain kertakaikkiaan menivät alta ja tein kuperkeikan, kaikki pyöri hetken aikaa ja oli aivan kamala olo. No perjantaina sitten kaikkien asiakkaiden peruutus ja lääkäriin. Aikaisemmin viikolla kävin jo erilaisissa verikokeissa, mutta tulokset olivat ihan hyvät. Hyvälaatuiseksi asentohuimaukseksi tuo nyt diagnisoitiin tai sitten niskassa olevan nikaman lukoksi. Tänään on ollut helpompi päivä, mutta vieläkin aina välillä huippaa, mutta jalat eivät sentään ole menneet alta. Huomena olisi Kassun kanssa sitten näyttely, matkaan lähden mutta vielä ei ole selvää pystynkö sitä itse esittämään.

Eilen Alpo kävi meitä taas moikkaamassa ja kun oli pakkasta lähes -20 astetta niin pukeutuakin piti. On se vaan hauska veijari, aivan kuin isänsä ja tuntee hyvin jo nimensäkin.

Tänään Kassu oli sitten näyttelytrimmissä, pientä siistintää ja pesua. Kyllä taas tuli hieno poika. KIITOS Jossu ! Tässä lupaamani muutamat kuvat...