Vihdoinkin päivitystä ajattelevat monet lukijat, jotka turhaan ovat käyneet katselemassa sivujamme jossa ei tapahdu yhtään mitään !

No nyt on mamma saanut uuden koneen, kuvien lisääminen toistaiseksi onnistuu, nopeudet ovat kohdallaan jne. Toivossa on hyvä elää, että päivityksetkin taas alkaisivat toimimaan joutuisammin. Tosin elämä on niin tasaista tällä koirarintamalla, että eipä tästä elämästä paljon ole kirjoitettavaa.

Kassun kanssa olemme käyneet alkuvuodesta näyttelyssä ja siitähän kirjoituksia silloin olikin, näytelmät taitavat minun ja Kassun osalta olla kierretty ellei sitten joskus veteraaneihin, aika näyttää...

Kassulle kuuluu oikein hyvää, vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyy. Hellyyden puuskia jaetaan joka päivä, jutustellaan aina vain enemmän ja enemmän. Kassu on sellainen meidän lauman hurmuri, saa aina kaikki hyvälle tuulelle, sillä itselläänkään kun ei ole koskaan huonoa päivää :-)

Kassun jälkeläisetkin Pihkatassun c-pentue täytti jo 1 vuotta, myöhästyneet onnittelut Jeccu, Kapu, Rölli ja Cheri !

Leevi on omien teiden kulkija, sydänvaivasta huolimatta vauhtia riittää ja pihan harakat saavat kyytiä kuten kaikki muutkin ohikulkijat ! Lauman pomona ollaan edelleen vaikka Kassu välillä yrittääkin vähän pomottaa. Leevi rakastaa Annan satiinilakanoita ja aina vaivihkaa hyppää sinne unilleen, ymmärtää siis hyvän päälle !

Maisa sen sijaan onkin tämän lauman pelle, kujeilee ja ajoittan kyselee mamman hermoja tekemällä pahaa. Maton kulmat on jyrsitty, kameran johdot mussuteltu, nenää myöten pitää laittaa naama aina vesikuppiin ja voitte kuvitella mikä sotku on kun vesi valuu isosta parrasta pitkin lattioita. Parketit ovat kohta entiset tuumaa isäntä! Maisalla on omat jutustelu tuokionsa aina aamuisin ja Annan villasukka varpaisiin on mukava tarrautua heti aamusta, päälle sitten kierintää lattialla. Voi voi porukan pelleä sirkus taisi jäädä Puolaan :-)

Kaikelaista on tässä vuoden aikana tapahtunut, mutta ehkä vähiten kuitenkin koirarintamalla. Mamman opiskelut vievät aikaa, isäntä täytti pyöreitä, kesälomailtiin Lieksassa ja pohjosessa, syksy on vierähtänyt lunta ja talvea odotellessa, kurakelit saisivat jo kyllä riittää. Lopuksi sitten kuvamateriaalia kesältä ja kesää muistellessa näin talvipäivänseisauksen hämäränä päivänä. Olemme siis matkalla valoon ja kesään !

Kiitos lukijoillemme kärsivällisyydestä blogiamme kohtaan !

Rauhaisaa Joulun aikaan ja Valoa vuodelle 2012 !

 

Leevi ja satiinilakanat

Maisa ja Kassun poika Rölli painimassa toukokuussa 2011

Takana isä Kassu ja edessä poikansa Rölli

Ja kaulapainia isän ja pojan välillä :-)

Kesäloman muistoja Ruunaalta Lieksasta

Leevin Ransu veli kävi meitä moikkaamassa Ruunaan koskilla, Kiitos Tiina, Jari ja Ransu

Patikointia Kuusamon Kylmäluomassa

Grilliherkkuja patikoinnin päätteeksi

Kassu rakastui kanervikkoon ja niissä piti aina kieriä

Heinäkuinen sunnuntai Päijänteellä veneillen... Kippareina Leevi ja Mikko

Kassu tähystelemässä kannella

Pihkatassun pentuepäivät, vauhtia....

Jihuu... ihanaa....

Kassun jälkeläiset vauhdissa

Sisarusten hellyyshetki Cheri, Rölli ja Kapu

Kapu, Cheri ja Rölli

Kapu

Telmakin kävi moikkaamassa kotipesän porukkaa

Syksy on saapunut ja läheisyys lämmittää Maisa, Leevi ja Kassu