Nyt on palattu taas arkeen ja Pääsiäisloma tuli vietettyä Saarenmaalla. Kevät oli siellä kovasti jo edellä meitä ja muuttolintujen virtaus oli valtaisa. Pääskyset lentelivät jo Saarenmaalla, mutta on niitä kuulema nähty jo täällä koto suomessakin. Viikonlopun aikana haikarat myöskin muuttivat Viroon, koska torstaina menomatkalla pesät olivat vielä tyhjiä, mutta sunnuntaina jo haikarapariskunnat olivat palanneet lämpöisten ilmavirtausten mukana Viroon. Sää "Paratiisisaarella" oli keväinen ja mittari kipusi varjonkin puolella jo + 13 asteeseen. Iltapäivällä oli siis ihan terassikelit auringossa Hymy.

Kiitos Marja-Leena, Matti ja Mikko, että pääsimme "Paratiisisaarelle". 

Saarenmaan pengertien näkymiä....

1239708508_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asunnon rauhoittavat takapihan peltomaisemat...

1239708570_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eräs talon kauneimmista kissoista...

1239708640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstaina kun kukonlaulun aikaan lähdimme niin pojat jäivät ihmeissään meidän perään katsomaan. Aamupäivällä Jari kävi sitten poikia laskemassa ulos ja Leevi oli ollut kuulema kovastikin äkäinen Jarille. Jari sanoi, että jos riiseni olisi ollut vastassa niin mitään tulemista meille ei olisi ollut. Pikkumiehet Kassu ja Alpo sen sijaan olivat vain heiluttaneet häntää ja olleet hiljaa. Olemme kyllä tienneet, että jos meille joku ulkopuolinen oikeasti tulisi niin Leevi kyllä voisi vaikka käydä päälle, kyllä se sen verran puolustaa omaa kotia. No Leevinkin häntä oli sitten alkanut heilumaan, kun Jari oli sanonut, että älä nyt Leevi viitsi. Kiitos Jari kun huolehdit pojista !

Iltapäivällä tulikin sitten jo Jossu kotiin ja muuttivat koiralaumoineen meille. Myös pennut olivat täällä ja Leevi hoitaja Kosti-iskän poika oli kovasti hoitanut pentuja ja pissattanut niitä kun Telma oli ulkona. On se varmasti ollut aika hellyttävän näköistä meidän Leeviltä.

Perjantaina pojat olivat päässeet pitkälle 2 h metsälenkille yhdessä Ilonan ja Rusinan kanssa ja olivat niin loppu lenkistä jossa uusia hajuja oli valtavasti kun lumet olivat sulaneet, että Kassu ei ollut meinannut jaksaa enää kävellä autolle. Jossulla ja Ristolla oli siis aika rauhallinen ilta. Pojat olivat kyllä aika väsyneitä kun tulimme kotiin ja nyt onkin sitten vahdattu meitä oikein urakalla ettemme vain taas lähde reissuun. Kassu ja Leevi käyvät vuoronperään makaamassa Leksan jalkojen päällä ja päivystävät.

Kiitos Jossu ja Risto kun hoiditte poikia, että me pääsimme reissuun !