Viime viikolla poikkesimme Kassun kanssa taas urheilukoirahierojalla ja viikon hierontatauon aikana oli Kassun lihakset menneet oikeastaan kireämmäksi kuin koskaan. Hetken koiraa hierottuaan sanoi hieroja, että Kassun lihas on sen tuntuinen kuin se kärsisi magnesiumin puutteesta. Hieroja määräsi Kassulle magnesiumia sekä b-vitamiinia joka sitten taas vaikuttaa hermostoon. Hainkin pikaisesti magnesiumia, mutta koirien b-vitamiini liuos oli joka paikasta loppu ja nyt odotan tilauksen saapumista.

Muuten nämä syksyiset viikot ovat sujuneet kiirettä pidellessä. Viime viikonloppu meni koulutuksessa Kirkkonummella ja Anna oli touhuillut poikien kanssa kaikenlaista mukavaa. Maisa viettikin railakkaan viikonlopun Jossulla ja Ristolla niiden poikien kaverina ja meno oli ollut hulvatonta. Jossun tytöt kun ovat naapurissa juoksulomalla ja Alpo on kova poika leikkimään nimenomaan tyttöjen kanssa niin siinähän sitä sitten oli pistetty menemään yömyöhään painien, leluilla leikkien ja kirmaten ympäri huushollia. Onneksi tytöt tulevat jo lähipäivinä takaisin kotiin, sillä Alpo kaipaa niitä kovasti.

Leevi ja Kassu sen sijaan olivat lauantaina vierailleet Lammilla ja pistäneet "laitakaupungin" kulkijat taas ojennukseen   Olivat kirjaimellisesti Marja-Leenalla hoidossa ilman ketään omaa ihmistä ja hienostihan se oli sujunut. Tietysti vieraitakin oli tupsahtanut juuri ovesta sisään ja siitä pojat olivat olleet vähän eri mieltä, että tullaankos tänne noin vain ilman heidän lupaansa Marja-Leenaa tapaamaan kun talon miehet eivät ole kotona  No hyvinhän siitäkin oli selvitty ja vieras sai ovesta tulla sisälle haukun remakan saattelemana. Marja-Leena oli myös käynyt poikia ulkoiluttamassa, pitänyt vapaanakin ja hienosti olivat pojat totelleet. Niin ja varmaan nakkeja oli taas maisteltu kera muiden herkkujen.

Kiitos Marja-Leena poikien hoidosta !

Alku viikosta meillä olikin sitten jännät oltavat kun Kassulle saapui elämänsä ensimmäistä kertaa morsian ihan tosi tarkoituksella  Eipähän tuota nuorta herraa tarvinnut asioissa juuri opastaa, hyvin maltillinen oli ja tiesi heti mitä ah niin ihanalle daamille pitää tehdä. Ensin vähän leikittiin ja sitten jo tositoimii pompattiin. Parina päivänä tämä daami kävi Kassua tapaamassa ja nyt Kassu on sitä mieltä kokoajan, että daameja pitäisi olla kokoajan meidän pesuhuoneessa. Kuukauden päästä sitten nähdään onko Kassusta tulossa isä ja palaamme tähän yhdistelmään ja sen julkaisemiseen jos on aihetta.

Eilen kävimme Kassun kanssa taas hierojalla. Lihaksissa oli tapahtunut valtaisat muutokset ja ne olivat pehmenneet. Hierojan ajatus magnesiumin puutteesta piti siis paikkansa. Nyt syödään vielä ensi viikko magnesiumia ja edelleen odotellaan b-vitamiinin saapumista ja katsotaan mitä ne sitten yhdessä tekevät. Nyt ainakin näyttää jo todella todella paremmalta ja ilmeisesti Kassu on kärsinyt tästä magnesiumin puutoksesta jo hyvin paljon ennen ruokavalion muutostakin. Seuraava kontrolli hierojalle sitten 3 viikon päästä ja toivottavasti b-vitamiinikin on saatu jo silloin käyttöön.

Tänään perjantaina kävimme Annan ja Heikki serkun kanssa vierailemassa Pihkatassuilla, sosialistamassa koiria vähän "lapseen" sillä näihinhän meidän koirat eivät ole pahemmin tutustuneet, kun niitä ei niinkään lähipiirissä ole. Heikki serkku tosin on kyllä kissa ihminen henkeen ja vereen, mutta on nyt vähän innostunut ja rohkaistunut meidän koiristakin pitämään   Lisäänkin Heikin blogin "maalivahti Sasu"  linkit sivustolle joten tervemenoa kissa ihmiset sitäkin lukemaan.

Muuten viikko on sujunut jälleen kerran tosi nopeasti auringoisesta säästä nauttien. Yöpakkasia on ollut alku viikosta muutamana yönä ja sää on jo tosi syksyinen.