Huh, huh, kun on vatsalihakset kipeänä ratkiriemukkaan ja ikimuistoisen Pieksämäki viikonlopun jäljiltä niin ja saattapi olla, että joillakin on jopa tukanjuurikin kipeänä :) vielä tänäänkin!

Perjantaina tosiaan startattiin kohti Pieksämäkeä kahden asuntovaunun ja 6 koiran kanssa. Näyttelyyn mentiin lauantaina ja sen tuloksista voitte lukea näyttelyt osiosta. Aurinko paistoi ja hyvät oli tunnelmat. Tämän jälkeen suunta oli sitten Pieksäjärven rantaan Realsilveer L-pentueen ja Barskin B-pentueen treffeille. Pauli ja Tuija pitivät ensimmäiset Barskin kennelin pentutreffit ja iloinen oli meininki. Kuulimme kennelin historiaa ja illalla oli kaikenlaista ohjelmaa. Seremoniamestarina hääräsi tietysti aito Oulun Kärppä Pauli, joka ei jättänyt kyllä esiintymisillään ketään kylmäksi. Oli ohjelmaa koirille ja ihmisille sekä tietysti rentoa yhdessäoloa ja ajatusten vaihtoa. Biisikärpäseen osallistunut team Kultakurkut odottavat edelleen jätetyn protestin käsittelyä, saa nähdä kuinka pitkä tuo protestin käsittelyaika lienee:)

Kuvat varmaankin kertovat itse tunnelmasta niin koirien kuin ihmistenkin osalta, kivaa oli ja perinne tästä luvattiin tehdä. Uusia treffejä jo odotellaan ja toivotaan, että mahdollisimman moni pääsisi seuraavalla kerralla mukaan jakamaan näitä tunnelmia. Ilmoitatko jos kuvaasi ei saa julkaista täällä blogissa niin otetaan pois.

 

1630522.jpg

Kahvittelua ihanan voileipäkakun ja Kärppä-täytekakun kera

1630526.jpg

 

1630533.jpg

Koirien nakinsyönnin finaalissa Papu, Telma ja Leevi. Leevi vei mestaruuden Hämeenlinnaan.

1630545.jpg

Iloista tunnelmaa pihalla, Henrik, Tuija, Marja-Leena ja Minna

1630602.jpg

rapujen syöntiä ja iloittelua

1630552.jpg

sisarukset Heta ja Leevi

1630557.jpg

Sisarukset Sylvi ja Kassu

1630563.jpg

Sylvin ja Kassun kilpajuoksu

1630569.jpg

Hetan ja Leevin "nyrkkeilymatsi"

1630578.jpg

Heta ja Leevi supsuttelemassa toistensa korviin. Sopivatko kenties mahdollisia uusia treffejä...