Maanantaina Leevin kannuskynsi sitten jouduttiin operoimaan klinikalla nukutuksessa. Kynsi poistettiin kokonaan, nyt jää arvoitukseksi ja nähtäväksi kasvaako se takaisin vai ei. Leeville otti tosi koville tuo nukutus, kun ei sitä ole juuri jouduttu tekemään. Selviytyminen siitä kesti n. 24 tuntia. Illan oli aivan pökerryksissä ja tahtoi kokoajan vain ulos, siellä oli parempi olla, vähän väliä piipitti ja se johtui ilmeisesti morfiinista. Kassu-veli oli aivan hermostunut ja stressaantunut, että mikä veikan oikein on. Vahti kokoajan ja kun Leevi vähän inahti oli Kassu-tohtori heti paikalla, yritti saada leikkimään ja ihmetteli, että mikä sitä nyt vaivaa.

Leevin piti kovana sissinä vain istua tönöttää, jalat levisivät ja olo oli hutera, mutta nukkumaan ei suostunut menemään. Piti sitten väkisin laittaa aina kangashäkkiin ja siellä jonkin aikaa istuskellessaan kaatui kumoon ja nukkui hetkellisesti. Näin meni myös yö ja Kassu vahti hätääntyneenä heti kun Leevi alkoi piipittää. Voi pientä ! 

Eilen iltapäivällä Leevi pääsi sitten vähän pellolle auratulle polulle, kun alkoi selviämään ja olemaan oma itsensä. Illalla sitten otettiin kääröjä tassusta pois, huuhdeltiin lämpöisellä vedellä haavaa ja föönättiin kuivaksi ja uudelleen pakettiin. Antibiootit ja särkylääkkeet ovat nyt käytössä. Tänä aamuna Leevin sitten herätessä tassu oli ilmeisen kipeä, oli levoton ja könysi vain kolmella  jalalla, ojenteli etutassuaan ja inisi. Annoin energiahoitoa parikin kertaa päivän aikana sekä homeopaattista hermosärkyyn. Leevi oli reppana ja tuli pahamieli, että oliko eilinen lenkkeily liian rasittava kuitenkin. Anna otti sitten Leeviltä siteen pois tassusta jotta haava ilmottuisi ja vartioi ettei pääse sitä nuolemaan. No nyt Leevi-pojan kipu ja aristus häipyivät,kun salaman iskusta,  kova poika on Leevi  filmaamaan surkimusta

Ilmakylpyjen jälkeen laitoin sitten sidetaitoksen haavateipillä kiinni kannuskynnen kohdalle ja asia oli Leevin mielestä ok. Nyt ei tarvinnut mennä kolmella jalalla ja esittää surkimusta. Kohta sitten taas suihkuttelemaan jalkaa ja toivomaan, että haava lähtisi hyvin parantumaan.