Lunta tulee jo lähes tupaan kun sitä on niin paljon ja lisää vain tuntuu satavan, ehtiiköhän se sitten keväällä edes Juhannukseen mennessä sulaa. Pojilla on vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun Maisakin on taas tullut kotiin ja kuorosodan harjoitukset ovat taas lähteneet täyteen käyntiin. Voi juma millaisia ulvonta/haukunta kohtauksia ne välillä pitävät

Kassun jälkeläiset ovat kasvaneet hurjasti ja eilen kun kävimme ulkoilemassa Koivoossa niin pennutkin olivat ulkona aitauksessa. Harmi kun kamera jäi kotiin, mutta vaikka pennut täyttävät jo huomena 8 viikkoa niin ne eivät vielä lähde tuleviin uusiin koteihinsa niin ehdin niitä vielä kuvata ja laittaa blogiinkin sitten "pikku Kassuista" kuvia. Reippaita pentuja ja tyttöä lukuunottamatta kaikki ovat kyllä todella isänsä näköisiä värityksiltään. Kahdella pojalla on aivan valtavan piikkilankakarva aina partaa ja tassuja myöten siis jo tässä vaiheessa

Koirilla oli viikolla hiukan ihmeteltävää, kun hierojakaverini Outi tuli 3 kk ikäisen Nita tyttärensä kanssa meillä käymään. Voi ihme kun varsinkin Leeviä tuo pieni tyttönen kiinnosti niin valtavasti, naamaakin olisi pitänyt päästä haistelemaan mutta se ei ole sallittua, pienet nyrkit kun heiluivat niin Leevi ihmetteli.

Kassu korkkasi sitten vuoden 2011 näyttelykiertueen Turusta lauantaina. Uudet näyttelysäännöt olivat mielenkiintoiset ja nyt täytyy vain todeta, että kilpa kiristyy ja onhan nyt toki todettava sekin, että ainakin musta-hopeissa on taso noussut oikein silmissä kun ihmiset ovat tuoneet paljon ulkomailta upeita koiria. Turussa oli tosi tiukka Italiatar tuomarina ja mittasi aivan kaikki koirat pienen pienetkin. Sikäli tietysti oikeudenmukaista, että kaikki mitataan eikä vain isoilta näyttävät. Italialaiset tuntuvat olevan tosi tosi tarkkoja hampaista ja niinpä tämäkin jopa laski kaikki hampaat suusta. Me olimme Kassun tulokseen tosi tyytyväisiä kun sai erittäin hyvän, koko ratkaisi erin saamisen sillä sai Kassusta 37 cm korkean  No saipa tuo eräästä 37 cm korkeasta uroksesta mitattua 41 cm eli perin mielenkiintoista ! Arvostelu näyttelyt osiossa.

Turun reissulla näyttelymatkamme sitten jatkuikin kohti Laitilaa ja Ihodea. Kävimme tervehtimässä kun lähellä olimme niin Telmaa, jolla on nyt aivan ihana uusi koti Jarin ja Sarin luona. Telma nauttii olostaan ainoa koirana, no laumassa kun on kasvanut niin tietysti lasten kavereita pitää yrittää vähän vielä pomottaa ja muutenkin pieniä lapsia. Voi Temmua. Kyllä Temmulta häntä meinasi irrota takapuolesta kun tajusi ketä sieltä häntä oikeen tulee katsomaan. Heti meni pihassa sitten auton takakontille, että kaverit, kaverit, siellä te olette. Vähän piti tietysti karvat pystyssä leikkikavereita ensin haistella kunnes tunnettiin. Kassupoika se meinasi sitten oikein enemmänkin alkaa merkkailemaan paikkaa itselleen ja joutuikin sisältä sitten takaisin autoon. Kiitos Telman väelle kahveista ja siitä että "mummikin" pääsi tyttöstä katsomaan.

Myrtti ja Telma