Hip ja hurraa enään tämä päivä ja huominen töitä ja sitten alkaa loma, joka kestääkin loppiaiseen saakka! Kamalastihan tietysti on jo suunnitelmia joista osa on jo mennyt uusiksi ja tiedän, lomalle ei saisi ikinä jättää rästihommia ja tehdä ylipäätään suunnitelmia vaan pitäisi vain lomailla. Joulun jälkeen ajattelin kuitenkin pistää kotona tuulemaan ja kaatopaikka saa tavaraa, kaapit tyhjiksi jne. Mökille lähdetään ilmeisesti Uuden Vuoden viettoon ja sitten vain nautitaan vapaapäivistä poikien kanssa kovasti ulkoillen säässä kuin säässä. Toivotaan, että pysyisin terveenä, koska kuulun niihin ihmisiin jotka aina sairastuvat lomalla, no yrittäjän kannalta tietysti hyvä, mutta ei kiva jos loma muuttuu sairauslomaksi.

Pojatkin ovat jo toipuneet sunnuntain lapsenvahtiväsymyksestään ja voivat hyvin. Pitäisikö jättää kertomatta, että kun laitettiin sohviin joulupäälliset niin Kassu ei ole syönyt sitä :-)

Tiistai-iltana kävin sitten hyvästelemässä Pihkatassun Aatun, joka muutti eilen tuohon lähes naapurikuntaan ja olen toiveikas sen suhteen, että Aatua saatan nähdäkin useammin kun käy Jossulla varmaankin trimmissä. Nyt ei enää Aatun muutto pois synnyinkodista tuntunutkaan niin pahalta kuin Albertin, joka matkasi satojen kilometrejen päähän. Onneksi Albertistakin on kuultu, että pojalla menee hyvin, Kyöstiksi häntä nykyisin kutsutaan :-) Kaikkea hyvää Aatulle uuteen kotiin ja uusille omistajille.

2155325.jpg