Niin se kevät vain sieltä keikkuen näyttääpi saapuvan, lumet saavat kyytiä ja koko viikolle on luvattu täyttä auringon paistetta ja päivätkin ovat pidentyneet nyt jo niin, että illalla töidenkin jälkeen ennättää vielä hyvin metsälenkkeilemään eikä pimeys pääse yllättämään.

Viikonloppu sujuikin ensin lauantaina Hyvinkäällä asuntovaununäyttelyissä pyörähtämällä ja tietysti Riihimäeltä piti käydä hakemassa unelmalemmikeistä koirille pakasteruokia sillä siellä on aivan valtavan laajat valikoimat erilaisia lihoja, luita ja kasvissoseita, suosittelen  jos siellä tulee muuten ajeltua. Saivatpa koirat sitten uudet hienot ruokakupitkin jotka ovat olleet hakusessa jo tovin, mutta sopivia ei ole osunut kohdalle. Nämä ovat ihan normit muoviset kupit kun vanhat olivat terästä ja ne alkoivat ärsyttämään kolinallaan. Nyt Leevi saa ruokansa hienosta sinisestä kupista, Kassu harmaasta ja Maisa tietysti punaisesta. Saivatpa koirat tietysti herkkupatukatkin tuliaisiksi.

Sunnuntaina aloitimme sitten Annan huoneen tapetoinnilla jota lauantaina jo iltapäivällä aloitettiin repimällä vanhaa tapettia pois. Tämä hyvin laadukas tapetti oli helppo asentaa sillä liisterit vedettiin suoraan seinään ja näin tapetti ei venynyt sitä asennettaessa ja erinomaista jälkeä tulikin. Iltapäivästä sitten suuntasimme koirien kanssa metsälenkille ja Jossulle päiväkahville. Riemulla ei ollut taas rajoja kun koirat painattelivat ympäri metsää ihanien hajujen perässä. No nuuskimisten syytkin sitten selvisivät eli metsälenkkikaveri partacolliella oli alkanut juoksu ja samoja reittejä oli kuljettu

Metsälenkin jälkeen Kassu pääsi vielä karvoistaan ja voi pojat, mahtava pikimusta ja karkea karva odotti mammaa taas pitkän röllipeikkokarvan alla. On se niin upea tuo Kassun karva kun ei ikinä tule kaljuksi vaan aina alla on uusi upeampi ja kerta kerran jälkeen karheampi karva. Eikä tuossa nyppimisestä mennyt kun reilu tuntia aikaakaan, tosin koneella ajeluita ja muita pikkutarkkoja trimmauksia ei tällä kertaa tehty. Korvien päälikarvat on vielä nyppimättä ja pyrstösulat ajelematta, mutta siistiäkin siistimpi tuli HassuKassusta. Nyt taas aloinkin sitten miettimään kevään näyttelyitä vaikka olin jo ajatellut luopua koko touhusta kun aina sieltä tulee tuliaisena vatsatauteja ym. ja niiden hoitaminen kun on tietänyt aika mukavia summia tuota euron kulumista ja se ärsyttää. No katsotaan pyörähdetäänkö jossain kevään lähi näyttelyssä mahdollisesti. Pääsiäinen vietetään taas Saarenmaalla ja niiden näyttelyiden ilmot on menneet jo umpeenkin.