Ensimmäiseksi ISOT KIITOKSET kaikille jotka olette olleet meidän Kassusta huolissanne ja tsempanneet tässä aika raskaassa viikossa eteenpäin lohduttavilla sanoilla ym. ym. Kassulle kuuluu jo hyvää, ruoka maistuu ja on jo normaali oma itsensä. Toivotaan, että tuleva Juhannusviikko alkaisi vähän paremmin ja tästä eteenpäin menisimme siihen parempaan suuntaan sillä en oikeasti jaksa enää yhtään vastoinkäymisiä, kyllä tämä alkuvuosi jo riittää !

Olimme viikonloppuna lomailemassa Kotkassa ja samalla Leevi pyörähti näyttelykehässä. Pojat varsinkin Leevi oli revetä täysin liitoksistaan jo perjantai aamuna varhain kun tajusi, että pakkailen vaunuun tavaroita. Sitten kun iltapäivällä myös isäntä alkoi häärätä vaunun vieressä niin Kassukin viekastui. Voi sitä riemua ja haukunnan remakkaa, kun sitten kysyttiin pojilta, että lähdettäisiinkö matkaan. Kiljunta eteisessä oli taattu Päättämätön Kun lähdimme liikkeelle niin matkalla satoi, kun pääsimme perille ja saimme leirin suunnilleen kokoon niin vettä alkoi sataa oikein kaatamalla, kastuin läpimäräksi kun olin hetken auttamassa Pirkkoa ja Jaria etuteltan pystytyksessä. Yöllä ja vähän vielä aamullakin tihutteli vettä kun lähdimme näyttelyalueelle, matkaa oli vain n. 5 km ja järjestelyt toimivat todella hyvin parkkipaikalla sekä koko alueella. Päivällä pilvipeite sitten repesi ja kun meidän kehät olivat ohitse niin helle alkoi olla jo valtava ja niinpä siinä sitten päivän aikana tuli nahkaakin vähän tiristettyä. Leevi sai avoimessa luokassa arvosanan H. Tuomari oli tosi tiukka ja jakoi laidasta laitaan "värinauhoja", minulle ei tullut kuvaa siitä, että millaisista koirista lopulta oikein piti. Aika samanlaisia olivat arvostelut ja tiukka täti tuo oli, mittatikka viuhui alvariinsa ja pöydällä käytiin useampaan otteeseen. Siinä sitten päivän aikana selvisi sekin, että miksi oli niin vähän osanottajia. M-H nartuissa ei ollut yhtään ERI:n saanutta, mielenkiintoista ! No näin tällä kertaa... hylkyä ei kuitenkaan tullut Nauru  Pojat saivat näyttelytuliaisena uuden pitkän nahkahihnan Hollolan nahkapajan myymälästä.

Mussalon leirintäalue jossa vietimme viikonlopun on eteläsuomen ainut 5 tähden paikka. Näin karavaanarin silmin ihmettelimme hiukan luokitusta, ehkä mökkikylät olivat sitten tasoltaan sitä, mutta sinne meillä ei ollut asiaa. Luonto oli ihanaa ja lauantaina iltapäivällä lähdimme luontopolulle sulattelemaan ruokaamme ja osa väkeä meni päiväunille. Maisemat olivat silmiä hiveleviä kun vielä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Illalla kun grillailimme niin sitten tarvittiinkin jo sadeasua, koska sade- ja ukkosmyrsky saapui paikalle. Muutaman kerran jyrähti oikein kunnolla, mutta se meni aika nopeasti ohitse. Sunnuntai aamupäivä oli vähän pilvinen, mutta puolen päivän aikaan taas aurinko alkoi paistamaan. Söimme ja joimme vielä kahvit ennen kuin lähdimme kotimatkalle. Kotona sitten odottikin lähes pilvetön taivas ja valtavan pitkä nurmikko. Eikun vaunun tyhjennys ja ruohon leikkuuseen. Pojat ovat matkasta aivan väsyksissä ja olen todella ylpeä niistä sillä kesän ensimmäinen vaunumatka sujui kaikilta osin heiltä oikein mallikkaasti ottaen vielä huomioon, että alueella oli todella paljon koiria.

Kiitos mukavasta viikonlopusta Pirkko, Jari, Risto, Jossu ja yhteensä 10 koiraa !

 

Luontopolulle oli eksynyt venekin, rantaan oli tosin matkaan...

1245009316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Merenranta näkymää ihanalla sileällä kalliolla, jossa luontopolku antoi mahdollisuuden jopa uimiseen, vesi oli tosin aika kylmää eikä sinne tehnyt mieli...

1245009370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruohosipuliakin kasvoi rantakalliolla ...

1245009445_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kallion jyrkänne, Jari ja Ilona

1245009533_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pienimmät matkalaiset painin pyörteessä...

1245009695_img-d41d8cd98f00b204e9800998e