Muutamat viikot ovat vierähtäneet kuin leppäsellä kelkalla eli tosi luistavasti ja blongin päivitys on jäänyt. Toisaalta päivitykseen on vaikuttanut ehkä eniten se, että ohjelma takkuaa, kone tilttaa kun lataan sinne kuvia ja siinä menee hermo. Olenkin miettinyt, että pitäisikö vaihtaa sivustot johonkin muualle, jotka ehkä toimisivat paremmin, no tiedä häntä...ehdotuksia otetaan vastaan.

Pojilla on ollut kiirettä ja Maisa on edelleen juoksulomalla Jossun anoppilassa ja kirmaa siellä kovaa kyytiä partacollieiden kanssa, nauttii olostaan täysin siemauksin. Uusia tapojakin on kuulema opittu, nukutaan Jarin kanssa samalla tyynyllä yöt ja herkutellaan lenkillä namuilla  No sallittakoon tälläiset luxus lomat kaikkine herkkuineen.

Menneinä viikkoina on ehditty mökkeilemäänkin ja voi sitä riemua mikä pojissa taas syntyi kun pääsivät haistelemaan ketkä kaikki metsän eläimet olivat heidän reviirillään taas käyneet. Kuviakin olisi, mutta kun ohjelma tilttaa kun yritän niitä tänne laittaa, huoh

Kassu on päässyt karvoistaan ja ilmoitettu yhteen alkuvuoden näytelmään. Saa nähdä osataanko siellä edes käyttäytyä kun uudet näyttelysäännöt ovat sitten jo tulleet voimaan. No kaihan ne sihteerit siellä neuvovat. Mitään muita suunnitelmia ei näytelmistä oikein sitten olekaan, on tullut sellainen näyttelyväsymys kun kehän laidalla on niin tavattoman huono ilmapiiri. No josko sitä sitten kesällä vaikka saisi innostusta, kun Maisakin ehkä jo lähtee kiertueelle.

Leevi kävi viikolla eläinlääkärissä kun viikonloppuna kovasti joi ja läähätteli. Sydän ultrattiin ja nyt vahvistui varmaksi vasemman kammion hiippaläpän vuoto. Lääkitystä vähän lisättiin nesteenpoiston osalta taas, mutta mitään ihmeempiä muutoksia ei sydämeen ollut tullut. Juomisen runsaaksi syyksi selvisi tällä kertaa tulipunainen nielu ja kurkku. Ilmeisesti on yrittänyt viilentää kurkkuaan juomalla, myös pientä yskää oli josta ei ollut tietoa liittyykö sydämeen. Kipulääkettä määrättiin ja tarvittaessa antibiootti mutta sitä ei onneksi ole tarvinnut nyt aloittaa ainakaan vielä. Anaalitkin tutkittiin ja olivat ok, aikaisemminhan Leevi kärsi useinkin anaalientulehduksesta ja ne olivat täynnä töhnää, nyt ilmeisesti uusi ruokavalio on alkanut niihinkin tehoamaan, jebou !

Pentulaatikolla on tuhinaa. Silmät ovat avautuneet ja nyt opetellaan jo kävelemään ja vähän painimaankin. Ensimmäiset matolääkkeet ja jauhelihan syömisen opettelu ovat takana. Kylläpä ne kasvavat nopeasti ja muistuttavat kovasti isäänsä, ovat tosin kovasti vahvoja luustoltaan ja massavia aivan kuin äitinsä pentuna. Saa nähdä millaisia näistä pennuista sitten kasvaa, mielenkiinnolla odotamme... Niin ja nyt näyttäisi siltä, että kaikki 4 jäävät tähän aivan Hämeenlinnan seutuun ja yksi pojista ihan naapuriin joten toiveissa on usein tavatakkin.

On aika aloittaa hiljentyminen kohti joulurauhaa, vauhdikas vuosikin alkaa olemaan takanaa kohti, paljon on tapahtunut iloa ja surua taas tänäkin kuluvana vuonna, muutoksen tuulet ovat jatkuneet ja tulevat jatkumaan vielä vuonna 2011.

Rauhaisaa Joulun aikaa kaikki ystävät niin kaksi kuin nelijalkaisetkin. Nauttikaa yhdessä olosta, hyvästä ruuasta ja toisistanne. Kiitos kun olette jaksaneet lukea innokkaasti blogiamme kuluneena vuotena.

 

RAUHAISAA JOULUA !