Kylläpä meitä nyt suositaan helteillä, mittari on kivunnut koko viikon ajan jo yli +30 ja sisällä alkaa olla aika kuuma.

Maisa on paksussa karvassaan ja pitäisi kiireästi nyppiä ettei aivan pakahdu kuumuuteen. Helatorstain tietämissä olimmekin vaunuilemassa Jossulla ja Ristolla. Pieniä pihatöitä ja autotallin rakentamista. Autotalli rupeaa olemaan muutamaa ovenpielilautaa vaille valmis ulkopuolelta. Laatoittajakin on käynyt vetämässä vesieristeitä, seinät ovat sisäpuolelta maalattu niin tallista kuin trimmitiloistakin, eiköhän ne elokuuhun mennessä saadakin sitten kuntoon. Laatoittaminen alkaa ensi viikolla, sitten vesikalusteet ja lamput paikalleen, jep jep, ei enää koiran trimmauskarvoja kotona

Olen pohtinut pitkään kun Leevin karva selkeästi huononi kastroinnin jälkeen, että mitä karvalle pitäisi tehdä. Leevillähän todettiin viime syksynä sydämen läppävuoto ja sydänlääkitys on joka päiväistä arkea. Leevi voi kuitenkin oikein hyvin ja talven aikana tulleet lisäkilotkin olemme saaneet karistettua aika hyvälle mallille. No nyt sitten päädyin, että Leevin ei tarvitse enää vaivautua nypittäväksi vaan tästä lähtien Leevin karva ajellaan, mutta pidetään kuitenkin käppänän näköisenä  Niinpä Leevi pääsi karvastaan viime viikonloppuna ja voi kuinka siitä tuli iloinen, nyt on pinserikarva eikä niin kuuma ollenkaan.

Kassun kanssa käytiin kesän ensimmäisessä näyttelyssä Lohjalla viime sunnuntaina ja tuomari oli virolainen Maret Kärdi. Olemme tälle tiukalle tuomarille yrittäneet päästä monta kertaa vuosien varrella, mutta aina on tullut sairastuminen tai tuomarivaihdos, mutta nyt onnisti. Arvostelua tulikin koko rahan edestä ja sen voitte lukea näyttelyt osiosta. Muita näytelmiä ei olla kesälle suunniteltu eikä syksyynkään. Maisa jatkaa uuden karvan kanssa sitten näytelmiä syksyllä.

Tänään saimme vieraaksemme Kassun pojan Röllin josta onkin sitten kasvanut jo iso poika. Niin paljon on tässä pojassa isäänsä, että huh huh, tosin kooltaan on jo vähän isompi tai samaa luokkaa. Ilmeet ja eleet kuin isällä pienenä. Röllin perhe lähti Turkkiin lomailemaan ja Röllikkä onkin nyt kasvattajalla sitten koko viikon. Tänään se tuli "mummolaan" hoitoon kun kasvattajat lähtivät erikoisnäyttelyyn Myrtin kanssa.  Viikon aikana Rölli pääsee mm. pentukarvastaan ja saadaan se näyttämään ihan oikealta pikku snautsalta 

Kuviakin otan ja yritän niitä saada tänne sitten jollain konstilla.