Pehmeästi laskeuduttiin lomalta tekemällä 3 päivää töitä ja sitten olikin taas Kuopion reissuun lähtö ja 5 päivän lomanen tiedossa. Tätä lomaa tosin varjosti Kassun sairastuminen keskiviikkona ja oltiin varmoja, että reissu pitää ehkä jättää väliin, mutta eläinlääkärin luvalla matkaan sitten lähdettiin. Kassu sai silmäpeilausreissulta pääkaupunkiseudulta ilmeisesti maanantaina vatsaviruksen ja alkoi ke aamuna oksentamaan ja ripuloimaan. Hyvin nopeasti ripuli muuttui veriripuliksi ja poika kiidätettiin klinikalle oman eläinhoitajamme saattelemana (ehti viettää ansaittua kesälomaa 2 pv J ) röntgen kuviin, kun ensi epäilynä oli, että on popsinut pikkulinnun pihalta, kun siellä oli kasa höyheniä. Onneksi vatsassa ei ollut mitään vierasta esinettä, että olisi pitänyt leikata vaan verikokeiden myötä kävi ilmi, että vatsapöpöhän tuo. Kassu sai antibiootit, oksennuksenestolääkkeen ja nesteytyksen nahan alle. Tosi nopeasti alkoi toipumaan ja illalla oli jo oma itsensä tosin hiukan väsynyt sellainen. Näyttelyt Kuopion ja Kassun osalta menivät ohitse, mutta terveys on tärkein, näytelmiin kyllä ehditään.

1796035.jpg

Torstai-illan skoolaus ja menestyksen toivotus näytelmille...

Torstaina startattiin sitten auton ja vaunun nokat kohti Kuopioo jo heti aamu 7 jälkeen ja ilma oli kohtalainen. Illalla alkoi sitten satamaan vettä ja sitä tulikin kohtalaisen paljon koko yön ja aamupäivän. Näyttelyalue lillui savessa ja Risto pystytti näyttelytelttaa kovimman sateen aikana ja me muut jonotimme ilmoittautumiseen. Aika järkkyä katseltavaa oli kun koirat ui kainaloita myöten ravassa Leevi osallistui perjantain näyttelyyn saaden ERI4 ja kisakumppanina oli myös Veeti ERI3. Nisse pisti parastaan valioluokassa ja sijoittui parasuroskehässä. Kiitos Minna, Miika ja Joonas perjantain seurasta ja ah niin ihanista muikuista, joita paistoimme monena päivänä. Harmi kun teidän ajomestari oli niin kiireinen, olisihan se ollut kiva käydä siellä karaokessakin, mutta toisella kertaa sitten.

1796055.jpg

Vesisateessa ja kuralillissä....

1796062.jpg

koiratkin näyttivät siis uitetuilta koirilta....

Lauantaina meidän porukasta ei kehään mennyt kuin Nisse, joka toi sitten cacibin tuliaisena kotiin ollen PU2. Nisse tapasi myös tyttärensä tässä näyttelyssä (10kk) ja neiti olikin oikein ihastuttava tuttavuus Nissen mielestä ja leikkiä olisi pitänyt heti tietysti. Leevi oksensi sitten aamulla ja vatsa meni sekaisin päivällä, joten Leevinkin osalta sunnuntain näytelmä jäi sitten väliin. Oma eläinhoitajamme oli tähän varautunut, että muutkin koirat saattavat sairastua ja antibiootin ym. tarvikkeet oli kaikenvaralta mukana. Vatsa rauhoittui nopeasti ja nyt Leevi jäi ansaitulle sairaus-/näytelmälomalle. Saa nähdä koska ja missä astutaan sitten kehään jatkossa. Lauantain menestystä niittivät myös partacollie kaverimme eli Ilona oli yllättäen ROP tuoden mukanaan sertin ja cacibin eikä hullummin mennyt Rusinallakaan kun oli PN2. Pokaaleja ja ruusukkeita oli iso kasa. Näyttelyn jälkeen saimme vieraaksemme lauman valkoisia käppänöitä. Kiitos vierailusta Maiju ja Inka.

1796065.jpg

Nisse tutustumassa tyttäreensä...

1796114.jpg

Nisse PU2 ja cacib...

1796122.jpg

Ilona ROP, SERT ja CACIB!

Sunnuntaina en sitten lähtenyt enää turistiksikaan kehiin vain nukuimme myöhempään, kun unet olivat jääneet vähän lyhyeen tämän viikonlopun aikana. Tuliaisina kehästä tuli taas Nisselle sijoitus PU-kehässä ja yllättäen Rusina VSP, serti ja cacib. Tästä ei sitten enää selvittykään ilman täytekakkua! Ruokailun jälkeen matka alkoi kohti Hämeenlinnaan ja olimme illalla klo 10 kotona. Mukava reissu, kiva nähdä tuttuja, tunnelma oli säästä huolimatta mukava.