Viime viikko vierähtikin hyvin työn täyteisenä, kun alkuviikko meni vielä vanhempieni 50 v yllätyshääpäiväjuhlien järjestelyitä miettiessä ja toteutusta viimeistellessä.

Keskiviikkona kävimme kuitenkin Kassun kanssa taas arkitokossa ja Kassu sai kovasti kehuja ohjaajalta, kun kaikki vaaditut tehtävät menivät putkeensa aivan ongelmitta. Uusia temppujakin tuli opittua ja nyt koulutus oli oikein hyvä. Kurssitunnin lopussa ohjaaja sitten kertoikin, että ensimmäisellä kerralla otti hyvin rennon meiningin ja aloitti rauhallisesti, koska hänellä ei ole aiemmin ollut näin isoa ryhmää vaan on enemmänkin antanut yksityisopetusta ja ilmeisesti siitä osittain johtui tuo meidän turhanpäiväinen seisoskelu kentällä ym. Tähän toiseen tuntiin olin ihan tyytyväinen ja tunnin lopuksi ohjaaja halusi vielä kuulla Leevistä ja Leevin traumasta niin, että halusi ehdottomasti nähdä koiran ja tulla antamaan aivan ilmaiseksi apuja Leevin ongelmaan. Tokotreenien jälkeen hain sitten vielä Myrtin meille hoitoon, kun Jossu ja Risto lähtivät Kouvolan kautta Joensuuhun näyttelyturneelle Lakin ja Nissen kanssa Telman, Veetin ja Alpon jäädessä toiseen "mummulaan" hoitoon.

Kassu haastaa Myrttiä leikkimään...

1250527818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Torstai-iltana saimme kylään toviksi Kassun siskon Lyylin, mutta leikistä ei tällä kertaa tullut mitään kun Lyylin piti vartioida emäntäänsä ja Kaisaa aitauksen toiselle puolelle kun he keräsivät viinimarjoja pensaista.

Leevi ja Kassu yrittää haastaa Lyyliä leikkiin, mutta eipä tyttö lämpene pojista...

1250527727_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantai-ilta vierähtikin sitten pitkään juhlajärjestelyissä ja lauantain juhlat onnistuivat 110 prosenttisesti ja yllätys oli täydellinen. Vielä tänään maanantainakin on vanhemmillani ollut kuulemma epätodellinen olo kelatessa tätä yllätystä, joka odotti heidän omassa kodissaan eli 30 hengen juhlavieraat, ruokailut, kahvittelut, tanssit ym. ym. Täytyy vain todeta, että hyvin vieraan viihtyivät ja kyllä nauru raikui.

Sunnuntai-iltana sain sitten mukavaa sähköpostiakin, että olemme päässeet Kassun kanssa Tuuloksen koirakerhon tokokurssille, joka alkaa 30.8. Saattaa vain olla, että heti ensimmäinen kerta jää väliin, kun olemme tuolloin Tervakosken näyttelyssä ellei kehät ole sitten ihan aamusta.

Tänään maanantaina Myrtti sitten lähti taas omaan kotiinsa ja arki alkoi. On se vain niin hauska pentunen, mutta selvästi Kassu reagoi Myrttiinkin ja on ollut tänään illalla sitten jo taas paljon iloisempi oma itsensä. Juuri äskön nauroimme, että oma rauha on taas palannut kun pojat makasivat olohuoneen lattialla vierekkäin ja hoitivat toisiaan korvista nuolemalla ja hoitosession jälkeen oli sitten painimatsien aika.

Myrtti (Juliuksen Yönkuningatar)

1250527908_img-d41d8cd98f00b204e9800998e