Ja viikko on taas vierähtänyt, uskomatonta! Niin ja nyt kyllä täytyy sanoa, että myös syksy tuli, koska meillä ainakin on ollut jo aika yllättävänkin kovia yöpakkasia ja auton laseja on saanut raaputella. Viikko on mennyt nopeasti ja illat on säilötty luumuja, omenoita ja niitähän on tosiaankin tänä kesänä tullut aivan kiitettävästi. En liioittele yhtään, mutta luumupuusta on kerätty ainakin 3 ämpärillistä jos ei enemmänkin ja varmaan ämpärillinen on mennyt kompostiinkin, kun ehtivät ylikypsyä ja homehtua puuhun.

Pojilla on ollut taas vauhtia ja varmaankin osittain uuden ruuan takia energiaa on muille jakaa, koska on aika paljon rasvaisempaa ja tuhdinpaa ruokaa kuin tuo edellinen. Kassu on jatkanut riiviön hommia ja siitä jo aikaisemmin kuvatusta Leevin rakkaasta sängystä on jo yli puolet pohjaa silvottu sekä vähän toistakin sänkyä yritetty "teurastaa". Muutenkin pojalla on jonkinlainen uhmaikä, kun maistelee vähän muitakin kiellettyjä juttuja kuten huonekaluja :) No onneksi ei mitään isompaa !

Eilen oltiin oikein pitkällä metsälenkillä vähän energioita purkamassa ja hyi hitto, kun koko illan kutitteli sieltä ja täältä kun hirvikärpäsiä oli liikkeellä. Annan pitkistä hiuksistakin napattiin vielä illan tunteina niitä. Nyt sitten on syyskiireet alkaneet eli Jossun ja Riston raksalle vietiin tänään ensimmäiset kuormat tavaraa tien rakentamista varten. Oli ojarumpua, suodatinkangasta jne. Ensi viikon perjantaina tulee sitten se kaivinkone ja sorarekat... Toivotaan, että syksystä tulisi sateettomampi ja kuiva jotta sokkelit ym. saadaan kunnialla vielä tehtyä.

Risto "autonsa" kanssa hakemassa harjaterästä ym.

1884525.jpg

Aamu alkoikin tänään ripeästi kylmästä säästä huolimatta, kun Hämeenlinnassa oli agility-kilpailut. Lähdimme aamulla Jossun kanssa jo puoli 8 Poltinahon kentälle kannustamaan Maijua koirineen hetkeksi ennen raksaostoksille menoa. Olipa siellä menoa ja meininkiä ja kaiken karvaisia koiria.

Maiju ja Lucia vauhdissa...

1884534.jpg

Kotipihan ihanat pikku riiviöt ja varisten häätäjät vauhdissa....

painitaan...

1884553.jpg

ja kukapa muu kuin Kassu alimmaisena... (taustalla Saarenmaalta tuotu tuliais-sika)

1884562.jpg

ja paininta muuttuu sian teurastukseksi, Leevi komentaa Annaa, että ota nyt se kuva jo....

1884568.jpg

ja sitten sidostesukka kestää vetoa vanhalla sukalla...

1884574.jpg

ja vielä tietysti "lentopalloa" ota Kassu kiinni tuumaa Leevi...

1884581.jpg