Niinhän se viikonloppu taas vierähti mukavien asioiden merkeissä, mutta ehdottomasti aivan liian pian. Lauantaipäivä vierähti Jossun ja Riston raksalla tapetointihommissa ja saimme Annan kanssa vierashuoneen seinät tapetoitua. Nyt siitä huoneesta puuttuvat sitten enää kattolistat, laminaatti ja jalkalistat, yes ! Pikkuhiljaa alkaa tulemaan siis valmista lopullista pintaa ja näkyvää jälkeä. Toivotaan, että ennen lumentuloja pääsevät muuttamaan. Nyt ainakin näyttäisi siltä, koska pintatöitä tehdään, huomena pitäisi veden tulla sisälle ja viimeistään keskiviikkona sitten taloon saadaan lämmitys. Myös ulko-ovien pitäisi tulla tuolloin joten olisi suotavaa, että ovetkin tulisi niin lämpö pysyisi ehkä hiukan paremmin sisällä. No hitaasti mutta varmasti työt siellä etenevät.

Sunnuntaina sitten käänsimme auton ratin kohti Heinolan kaikkien rotujen näyttelyä Jossun kanssa kahdestaan ja mukanamme olivat Kassu, Nisse ja Laki. Leevi sen sijaan pääsi "papan" kanssa raksalle ja sänkipellolle päästelemään. Väsyä poikaa oli Leevikin päivän riehunnan jälkeen.

Sade ei haitannut Heinolan näyttelyä vaikka ensin niin luulimme, kun aamusella täällä Hämeenlinnassa tiputteli vettä ihan kiitettävästi, kun aamupissalla käytiin. Ilma kuitenkin kirkastui Lahden jälkeen ja iltapäivällä oli suorastaan tuskaisen ja pistävän kuuma kun aurinko ilmestyi pilvenraosta. Lakille metsästettiin viimeistä sertiä ja tuomarina oli espanjalainen erikoistuomari. Ihan täysin eri-kone tämä ei ollut vaikka siltä ensin tuntui. Kassu osallistui avoimeen luokkaan ja sai erin ollen oman luokkansa toinen. Tästä matkamme sitten jatkui parasuroskehään ja kuinka ollakkaan Kassu oli parasuroskehässä myöskin toinen kera vara-sertin. Niin läheltä se toinen serti meni tällä kertaa ja niiden metsästystä jatketaan kaikessa rauhassa. Johannan Nisse sai tyytyä Heinolassa parasuros kolmoseen ja Laki avoimessa luokassa luokkavoitto ja parasnarttu kolmonen. Serti jäi siis vielä saamatta. Ensi viikonloppuna lähdemme sitten koittamaan onneamme Tervakosken KV näyttelyyn. Mukavan leppoisa tunnelma oli Heinolassa kehän reunalla ja odotan jo tuttujen tapaamista Tervakoskella. Kassun arvostelun voi käydä lukemassa näyttelyt osiosta.

Heinola KR

1251193478_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva: Miika Ylipahkala

Yleistön pyynnöstä otin vähän kuvia meidän luumupuusta, joka on oksistaan aivan täyteen luumuja. Kaikki oksat ovat siis näin täyteen, ihme etteivät oksat ole jo katkenneet.  Mitähän niistä keksisi taas tehdä.....

1251126910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251127051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e