Ihanaa, kun on jatkuneet nämä pikku pakkaset ja lumi pysynyt maassa. Paakku ongelmaa jaloissakaan ei nyt ihmeemmin ole ollut. Pojat nauttivat lumesta. Koirien aitauksessa on iso lumikasa ja voi kun siinä on kiva telmiä. Viikonloppuna pikku Alpokin kiipesi kasan päälle kuninkaaksi ja laski toista reunaa pitkin sitten alas välillä kuperkeikkoja tehden ja voi mikä pieni lumiukko siitä tulikaan. Tänään sain kuulla, että Alposta on tainnut tulla "poika", koipi nousee kuulemma jo pissalenkillä kuin isommillakin pojilla Hymy On ne vain aika viikareita noi pojat.

Leevin trimmaus kesää varten on aloitettu ja työ etenee oman kuntoni mukaan, toivottavasti tämän viikon aikana saisin sen karvan nyhdettyä, kun se jo lähes putoilee.

Oma kuntoni on ollut vaihteleva, töitä olen pystynyt kuitenkin tekemään ja asentohuimaus hoitojen osalta ohjelmaa vielä jäljellä 2 viikkoa. Tänään taas jo tuntui paremmalta, mutta huomena tai illalla voi olla toisin. On tämä inhottava riesa Otsan rypistys enkä tälläistä toivo pahimmalle vihamiehellenikään.

 

Kassu vaanimassa Leeviä lumikukkulalla