Se tuli sitten eteläänkin talvi, lunta on satanut oikein kolattavaksi asti. Meidän Maisa on niin innoissaan tuosta lumesta, että sitä ei meinaa saada sisälle pihalta kun juoksee kuin hirvi ympäri pihaa, haukkaa välillä lunta suuhunsa ja kirmaa kuin laitumelle päässyt villi lehmä keväällä  

Veeti herra täytti viikolla 6 vuotta ja käväisimme herraa tervehtimässä synttäriensä kunniaksi. Kiitos Veeti kahvista ja kakusta  Veetikin rakastaa lunta ja kirmailee mielellään pihalla ilmeisesti lapsuuttaan muistellen sillä Veetihän aina syksyllä tietää koska alkaa lunta satamaan. Herran kuono kääntyy kohti taivasta, haistelee ilmaa ja silmissä on pilkettä, ei tarvita mitään sammakkoukkoja ennustamaan lumisadetta, Veeti tietää !

Laki-mamman vatsa senkun kasvaa, voi mahdoton kun laahaa melkein maata. Tahti on selvästi hidastunut, hengitys muuttunut vähän pinnallisemmaksi sillä vatsassa on tosiaankin ahdasta. Pentulaatikossakin on kuulema jo käyty paikat tarkistamassa tulevaa synnytystä varten ja nyt vain odotetaan. Vatsa on laskeutunut mukavasti alaspäin ja kovasta vatsan melkeestä, potkuista päätelle pentujen matka kohti synnytyskanavaa on alkanut. Saa nähdä syntyvätkö pennut säntillisesti sunnuntaina laskettuna aikana vai jo nyt pe tai la, jännittää mitä se meidän Kassupoika on saanut oikein aikaan. Täällä odotellaan "päivystysluontoisesti" synnytyksen alkamista ja toivottavasti se ei tapahtu huomenna, kun olemme menossa kummipojan synttäreille Vantaalle.