Niin se viikonloppu on taas vierähtämässä loppuunsa ja arki töineen alkaa huomenna. Lauantaipäivä menikin iltapäivään saakka Lahdessa Raksamessuilla sekä vähän shoppailemassa, tuliaisia kotiin tuli vain pojille... muutamia leluja ja ruokaa.

Eilinen aamu ja jo perjantai-ilta nosti rajut tunteet pintaan, koska Kassun kasvattajien Papu-käppänä oli sairastunut vakavasti tosi nopeasti. Lauantai aamuna saimme sitten varhain viestin, että Papu kivenpyörittäjä oli siirtynyt ikiuneen sateenkaarisillalle Kukan kaveriksi Itku. Itku pääsi meiltä kaikilta ja tätä kirjoittaessanikin itken. Olemme niin suunnattoman sanattomia, koska juurihan ikinuori Papu pääsi vasta 8 vuoden ikään ja olisimme toivoneet tälle niin hurmaavalle kivenpyörittäjälle vielä tuplaten ikää lisää. Tässä kuitenkin näkee kuinka arvaamaton tämä maailma on, koskaan ei tiedä mikä kulmantakana odottaa. Voimia ja jaksamista teille Tuija ja Pauli vielä kerran tätäkin kautta.

Sunnuntai aamu oli sitten jotenkin niin kummallinen... Kassu-poika, joka inhoaa aina näyttelyihin lähtöä olikin oikein skarppi herra tänä aamuna. Ovella jo odotettiin, että koska se mamma pukee päällensä ja lähdetään. Leevi sen sijaan oli mökönä kun ei ole päässyt mamman kanssa näyttelyihin sitten viime syksyn eikä huolittu tänäänkään mukaan. Leevi jäikin Annan kanssa kotiin, kun Risto ja Jossu tulivat meitä hakemaan. Ennen klo 8 suuntasimme auton nokan siis Tampereen KV näyttelyyn. Musta-hopeita oli siellä aikamoinen lauma ilmoitettuna, tuomarina Irlantilainen  Florence Fahey. Tämä olikin ilmeisesti Kassun viimeinen nuorisoluokan näyttely, joka sitten päättyikin oikein erinomaisesti Nauru Kassu oli tänään siis PU1 saaden ensimmäisen sertinsä sekä cacibinsa. Nartun kanssa kävimme sitten lopputaiston ja Kassusta tuli VSP, uskomaton päivä jota ei oikein vieläkään ymmärrä todeksi muuta kuin siitä, että pokaaleja ja ruusukkeita tuli mukaan roppakaupalla. Arvostelun voitte lukea näyttelyt osiosta. Tällä hetkellä ei siis ole tiedossa muita näyttelyitä, kun aloitamme urakalla tekemään Riston ja Jossun taloa. Seuraavaksi meitä näkee sitten avoimessa luokassa ja tarkkaan pitääkin sitten miettiä miten näitä kahta ilmoittelee ja kuka esittää, koska molemmat ovat samassa luokassa jatkossa.

Kiitos kaikille kannustuksesta sekä onnitteluista, tästä on hyvä jatkaa... Silmänisku

PU1 Barskin Billy The Kid (Kassu) VSP ja PN1 Kipenen Bertta ROP

Muutamia kuvia Kassusta pokaalejen kera...