Kassun sisko Lyyli poikkesi perjantaina hiukan siistiytymässä ja tiedossa olikin, että Lyylillä saattaisi juuri silloin olla juoksu alkanut ja niinhän siinä kävi. Leevi ja Kassu saivat viettää Lyylin vierailun ajan makuuhuoneessa ja vain kovaäänistä "keskustelua" kävivät sisarukset keskenään :-)

Lyylin pohjavillan ja pitkän runkokarvan alla olikin sitten jo uusi ihanan karkea karva tulossa ja siitä ei tullut kaljua kuin päälaelta. Kaunis siro pää tuli näkyviin ajelun jälkeen ja voi taivas kuinka sisarukset ovat niin saman näköisiä kuin rakenteeltaankin muistuttavat niin toisiaan. Lyyli on sekoitus niin isoveljeään Leeviä kuin Kassuakin äiti Ronjaa unohtamatta. Lyyli on reipastunut jälleen kesästä kovasti, niin urheasta se seisoi ja istuin trimmin ajan sanaakaan sanomatta. Vielä olisi jäänyt vähän työstettävää mm. etujalkoihin ja kylkilinjojen alemmaksi nyppimiseen, mutta juoksukin huomioon ottaen oli se taas aika rankka juttu koiralle ja päätimme jättää työn siihen ja kotiväki itse jatkaa vielä pohjavillaveitsellä ja kivellä työstämistä. Pääasia oli, että pitkä runkokarva saatiin pois, koska uusi karva pukkasi jo sieltä alta ja nyt näytetään taas käppänältä :-)

Ihanaa oli taas tavata, mutta harmi kun eivät koirat päässeet yhtään leikkimään. Meillä sitten olikin mielenkiintoinen ilta kun Lyyli oli lähtenyt niin pojat juoksivat ympäri huushollia nenä lattiaa ja välillä taivasta kohti nuuskien ja kiljuen. Lopuksi oli sitten pestävä keittiön lattia ah niin ihanista hajuista ja suihkutettava vähän mattoon koirakarkoitetta niin sitten rauhoituttiin.

EVVK tuumaa Lyyli ja pitää mielipidekorviaan oikein hassusti eivät ne ihan noin ole yleensä...

2063605.jpg

tässä poseerataan jo sitten korvat asennossa...

2063607.jpg

ja vielä lähikuva kauniista Lyylin päästä

2063611.jpg