Olen pahoillani, kun päivityksiä saatika kuvia ei ole ilmestynyt näille sivuille sitten aikoihin. Kuvien lataus tökkii ja Maisa neiti söi kaikenlisäksi johdon jolla kuvia voisi kamerasta ladata, no se ei ole ongelma sillä joku toinenkin härveli siihen löytyy, mutta kone ei pelitä ja emännän laiskuudesta on myös kyse kuva asiassa, no ehkäpä joskus taas intoa pukkaisi siihenkin asiaan, mutta työnteko ja opiskelu verottavat tätäkin

Meillä ei mitään järisyttävän ihmeellistä ole tapahtunut, näyttelyt ovat nyt kerrassaan tauolla, into on jotenkin mennyt, sillä kehänlaidalla on jotenkin huono tunnelma, ei kerrassaan kiinnosta. No josko tähänkin sitten jossain vaiheessa palataan. Ainakin Maisa osallistuu viimeistään ensi vuoden puolella varmaankin näytelmiin, karva on nyt vaiheessa eli tuskin tälle vuodelle enää osallistuu mihinkään sillä ei lähelläkään ole mitään mielenkiintoisia näytelmiä.

Kassulle kuuluu hyvää. Hänen poikansa Rölli on vieraillut leikkimässä, mutta Kassu on sitä mieltä että sehän on tyttö ja tiedätte pojan meiningit. Toisaalta se on myös pojan alistamistakin, mutta raivostuttavaa. Röllistä on tullut iso poika ja kovasti on isänsä näköinen, ilmeet ja eleet. Myöskin Kapu ja Cheri on tavattu. Kovasti ne vain muistuttavat isäänsä värityksiltään, mutta kyllä toki äiti Lakia takaa löytyy varsinkin liikkeissä. Hienot pennut, Kassun ylpeyden aiheet. Eipä mene kauaa kun jo vietetään pentujen 1 v päiviä. Sitä ennen kuitenkin on vielä Pihkatassujen pentupäivätkin jossa sitten toivottavasti näkee mahdollisimman monta sieltä maailmaan lähtenyt pentua joita olemme hoidelleet vuosien varrella.

Leevillekin kuuluu ihan hyvää. Leevi oli tänään eläinlääkärissä testailemassa uutta ultrapöytää ja tutkittiin sydäntä. Sydämen vasen läppä vuotaa ja vähän vuoto oli lisääntynyt ja havaittavissa myös oikealla pientä, joka on kuulema normaalia näissä tapauksissa. Röntgen paljasti, että keuhkoissa on nestettä vaikka nesteenpoistolääkekin on käytössä, nyt muutama päivä vähän isompaa annostaa ja seuraillaan. Leeviä ei muuten tuo sydän näytä vaivaavan tai ei ainakaan sitä näytä, muuta kuin silloin jos vauhti on katossa niin saattaa alkaa yskimään. Hirveästi en rajoita Leevin touhuja sillä sitten sillä kilahtaa pää kun on niin meneväistä sorttia. Hammaskiven poisto on sitten seuraava vaihe ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Nyt kuitenkin keuhkot kuivaksi ensin.

Syksyä kohti mennään, illat ovat jo todella pimeitä ja iltaiset metsäpolut pimeitä. No josko lumi tulisi ajoissa maahan niin illatkin sitten valaistuvat, lunta siis odotellessa ja pieniä pakkasia tuon veden ja kuran tilalle kiitos

Voikaa hyvin ja nauttikaa syksystä !