Niin se vain näyttäisi kuitenkin tuo kevätkin saapuvan ja nopeasti. Viikolla oli vielä ihania pakkaspäiviä, kun poikien kanssa kävimme metsä-/peltolenkeillä hankikannossa täydessä auringonpaisteessa ja pikku pakkasessa. Nyt onkin sitten viikonlopun satanut vettä, kaikki paikat aivan loskassa ja koiriahan ei tuonne koiranilmaan meinaa saada sitten innostumaan lähtemään mitenkään. Kassukin on niin mukavuuden haluinen, että se pitää oikein kantaa ulos.

Paljonhan tässä taas reilun viikon aikana on kaikkea tapahtunut, vauhtia on ollut ihan kiitettävästi ja Anna pakkolomailee edelleen, joka on kurjaa sikäli, että valmistuminen ym. taas tähän uuteen ammattiin viivästyy eikä voi hakea työpaikkojakaan edes kesätöitä ajatellen jos työharjoittelu tapahtuukin kesäkuukausina joka nyt näyttäisi siltä, tylsää, mutta kuten jo aikaisemmissa teksteissä kerroin niin tämäkin sopii meille, valmista ruokaa, kahvia, huvittelua poikien kanssa ym.

Vähän tuntuu tylsältä lisäillä taas noita kuvia, kun mitään ihmeellistä lisättävää ei ole, tuntuu että toistavat vain itseään. Valkoista lumimaisemaa ja kaksi partaista.., No mikä sen ihanampaa tietysti, mutta kun sama vauhti ja samat maisemat vilahtelevat kuvissa niin ei kiva. No kohta saadaan sitten niitä kurakuvia...

Tässä Leevi sai ojanpohjalta ilmeisesti hiiren vainun, Kassu taka-alalla...

ja tietysti Kassu sitten perässä veljen jalanjälkiä...

ja eikun matka jatkuu lumet pöllyten...

jee, Kassu huomasi että on hankikanto pellolla...

Leevi on tohottanut partansakin ihan lumeen hajujen perässä...

Pojilla oli hiukan isompaakin naisseuraa, kun Jossulla ja Ristolla oli hoidossa partiksen pennut viikon...

Tässä siis Hestia ja Hemera, jos kiinnostaa niin heistä voi lisää tiedustella www.hasardin.com

Ja Kassu elementissään olkkarin ikkunan takana vuoren valloittajana...

Meidän ruokavalio muutoksemmekin on edistynyt ihan hyvin mielestäni tähän mennessä eikä vielä ainakaan ole koettu sitä mitenkään hankalaksi tai vaivalloiseksi. Syötän nyt siis pojille luonnonmukaista ruokaa, selvennykseksi vielä, että en kuitenkaan barffaa. Mielenkiintoista on ollut, että selvästi pojat ovat jotenkin piristyneet, ruoka maistuu erinomaisesti, silmien pienikin rähmiminen on loppunut täysin, jätökset ovat pieniä ja uskallanpa väittää, että luonnekin on jotekin muuttunut. Juttelevat aivan hirveästi, leikkivät, ei röyhtäilyä/piereskelyä tms. Tyytyväisiä ollaan ainakin nyt ja toivotaan ettei tule mitään takapakkia tämän asian suhteen, nyt tiedän lähes varmasti mitä pojat syövät, mutta sehän on sitten eri juttu, että miten lihat esim. on kasvatettu eli hormonilihaa todennäköisesti syövät, mutta niinhän sitä syömme me itsekin sillä luomulihoja on todella vaikea saada mistään. Joka tapauksessa valinta on parempi kuin nuo teolliset valmisteet.

Perjantaina pojat pääsivät vähän siistittäviksikin, Leeviä enemmän trimmasin ja pohjavillan altahan tuli taas iso komea poika esiin. Kassua fiksaillaan sitten enemmän ensi kuun puolella kun valmistaudumme näyttelyssä käyntiin.

Ensi viikolla onkin sitten lyhyt työviikko ja useamman päivän ero pojista. Kuvia ja tarinaa heistä tulee sitten vasta myöhemmin. Lähdemme isännän kanssa pidennetylle viikonlopulle ke-ma Viroon Saarenmaalle ja Anna Mikkoineen jää hoitamaan poikia. Reissaavat varmaankin Hämeenlinnan ja Lammin väliä sekä Hattulaankin poikkeavat todennäköisesti Pääsiäistä viettämään.

Toivotamme kaikille blogin lukijoillemme jo siis tässä vaiheessa :

Hyvää ja keväistä Pääsiäistä !