Niin on viikko taas vierähtänyt vinhaa vauhtia ja todellakin vauhtia on ollut ainakin pojilla. En tiedä onko tuon uuden ruuan ansiota, mutta virtaa todellakin on.... ja vähän liiaksikin. Jälleen nimittäin Kassu päätti vähän uudistaa meidän sisustusta :) Taas sai kyytiä mikäs muu kuin Leevin sänky, mutta onneksi ehdin ajossa hätiin, vain muutama suullinen superlonia oli herran levittämänä aitaukseen. Sitten tänään Anna huomasi, että Kassu on muotoillut meidän nahkasohvaa, tosin vanhahan tuo on ja vaihtoon menossa, mutta yhden istuinosan tyynyn kulman oli järsinyt puhki asti. Sitten keksittiin viikolla, että mammahan laittaa tyynynsä alle aina unisukat, niinpä siinä kävi, että yhden asiakkaan aikana oli sitten Kassu syönyt kärjen mamman unisukasta ja sen jälkeen on joka päivä käyty katsomassa onko sukat siellä, mutta eipä olleet. Yöpaidan olivat sitten raahanneet keskelle olkkaria kun sukkia ei ollut :) En ymmärrä mikä villitys nyt on menossa, onko pojilla syksyä rinnassa :)

No onhan meillä toki hauskaakin ollut. Tiistai aamuna yli 80 vuotias karjalaismamma oli minulla asiakkaana ja siinä hänen selkäänsä hoitelin, kun pojat heräsivät olkkarissa, kuului ensi Leevin vou, vou ja tähän rouva tuumasi, että tuleekos jo uusi asiakas vai mitä pojat meinaa. Sitten kerroin, että nyt taidamme saadakin aamuisen konsertin, jota aina silloin tällöin tapahtuu. Tähän karjalaismamma tuumasi, että jestas ja niin se alkoi. Ensin Leevi ulvoi korkealta ja kovaa, siihen säestyspuolelle sitten Kassu yhtyi alkaen tehdä matalalta vuh, vuh, vuh ääntä. Välillä tuntui, että koiria olisi useampikin, laulua kesti muutama hetki. Rouva oli aivan ihmeissään, ei ollut ikinä kuullut, että koirat voivat "laulaa" ja siunaili sitä sataan kertaan kuinka upeata. Sitten kerroin, että olen yrittänyt nauhoittaa sitä laulua muutamia kertoja, mutta aina kun avaan työhuoneeni oven loppuu se ääni kuin kananlento vaikka yrittäisi kuinka hiljaa hiippailla. Tähän rouva sitten tuumasi, että "voi tokkiinsa kuulehan sie nuo poijat tuumaa, että he ovat vielä noviiseja ja haluavat harjoitella, eivät ole vielä valmiita levytyssopimukselle " :)

Viikonlopusta on tulossakin kovasti vilkas, kun työt Jossun ja Riston raksalla taas jatkuvat anturalaudoituksen teko talkoissa ja sunnuntaina mahdollisesti yritetään piipahtaa Caravan messuilla Lahdessa, kun on 4 vapaalippuakin. No ne jätetään väliin jos raksa niin vaatii. Pojat lähtevätkin sitten huomena Annan matkaan Lammille ja viettävät siellä viikonlopun ilvesten ym. metsäneläinten hajuja tutkiessa.

Viikon varrella taltioituja kuvia seuraavana:

Takaa-ajoa pihassa...

1914781.jpg

joka päättyy taas Kassun rökitykseen...

1914778.jpg

ja siitä lähtee sitten painitatamilla niskalenkki ja Kassu on taas selätetty...

1918681.jpg

ja mähän en anna periksi tuumaa Kassu...

1918686.jpg

jos ei muu auta niin revitäänpä parrasta...

1918701.jpg

ja sitten Leevi amerikkalaisjalkapallonsa kanssa...

1918694.jpg

pojat yhdessä...

1918704.jpg

mitäs naapurissa tapahtuu häh...

1918709.jpg

Mamma apuva, en minä sitä sohvaa syönyt, nytkin tässä olkkarin pöydällä näin kiltisti ...

1918712.jpg