Rankka viikonloppu on taas takana rakennusprojektia. Lauantaina vettä tihutti taivaan täydeltä, välillä oli hiki ja toisinaan palelsi, koska vaatteetkin olivat niin ulkoapäin kuin sisältäkinpäin kosteat. Suuresta sokkelin lopputäytön urakasta kuitenkin selvittiin vaikka loppuviikosta näytti jo, että metsään menee koko homma, mutta eipä sitten mennytkään :)

Tässä taas uusia kuvia tämän hetken vaiheista:

Soraa ja vielä lisää soraa....

1979767.jpg

Autotallin ja trimmaushuoneen viemäreiden tekoa ennen sorantäyttöä...

1979785.jpg

Jossu ja anoppi muuraushommissa...

1979798.jpg

Riston yhä laajeneva työnkuva, ensin oli puutarhuri, sitten rekkamies ja tänään kaivinkoneenkuljettaja...

1979810.jpg

No kyllä sitä raksaprojektin ohella pidetään hyvää huolta koiristakin, tänäänkin taas viilletettiin metsässä laumana niinkuin muinakin päivinä, on se vaan niin ihanaa kun saa vapaana temmeltää...

Vauhtia riittää pellonhalki kohti metsää....

1979832.jpg

malttoi se Leevi sentään loppumatkasta pysähtyäkin....

1979851.jpg

Sunnuntain raksahommat loppuivatkin sitten tänään jo ajoissa ja pojat pääsivät vielä kaunistumaan, kilpailu kun heillä on kova niin aina pitää molempien päästä trimmipöydälle. Ensin oli kuitenkin vuorossa Leevi, koska näyttelykin lähestyy niin piti hiukan jo katsella karvaa sillä silmällä, loppusilaus tehdään sitten vasta ensi viikon lopulla. Kassua vain vähän kammattiin ja villattiin. Molempia piti myös kuvata, ovat nimittäin niin kateellisia toisilleen mamman huomiosta, että siitä tulee sitten tappelu, jos molemmat eivät pääse tekemään samoja temppuja. Tämän päivän kuvia sisällä ja ulkona:

Leevi parta- ja jalat pestynä...

1979858.jpg

ja poseerausta myös ulkona takajalat hassussa asennossa :-) ....

1979876.jpg

Kassu kammattuna ja pohjavillaa poistettuna sisällä...

1979866.jpg

sekä ulkona poseerausharjoituksia....

1979924.jpg