Lauantaiaamu alkoikin tänään tosi aikaisin eli klo soi meillä jo 3.58 ja edessä oli Leevin karvojen ojentaminen ja muut aamutoimet. Ihmeellistä kuitenkin oli se, että aamulla oli taas pakkasta, auton lasit jäässä ja nurmikko kuurassa, siitä huolimatta Leevi oli tänään aamuvirkku, joka on ihmeellistä:) Ehkä tämä johtui siitä, että eilen illalla kun Kassu lähti Lammille niin kuiskutin Leevin korvaan, että sinä pääset huomena mamman matkaan:) Nisse ja Laki tuli meille aamlla sitten klo 5.30 ja kun olimme saaneet tavarat pakattua niin lähdimme matkaan ja Veeti sekä Telma jäivät papalle hoitoon päästen Hauholle. Mukavaa heillä oli siellä ollutkin... Aamuruuhkaa ei pahemmin ollut ja matkamme taittui ihan mukavasti. Ensimmäinen koirien pissatus oli Kausalassa ja ihmisten kahvitauko. Tässä poseerauskuva Nissestä taukopaikalla huoltoaseman parkkipaikalla:

1584226.jpg

Pääsimme hyvissä ajoin Haminaan eikä isompia ruuhkia ollut näyttelypaikallakaan koska olimme ajoissa liikkeellä. Erittäin kylmä mereltä käyvä tuuli puri kuitenkin aivan luihin saakka ja koiratkin tärisivät häkeissään vaikka häkkien suojat olivat päällä. Näyttelypaikka oli sellainen historiallinen paikka montussa vallihautoineen ja se oli katettu kankaalla. Sinne kävi tuuli mereltä päin joka pyöritti sitten mukavasti montussa niin, että sukat kirjaimellisesti pyörivät jaloissa ja katos esti auringon pääsyn meitä lämmittämään. Pilkkihaalarit ja koirien takit pitää muistaa seuraavalla kerralla jos sinne vielä eksymme. Onneksi eväänä oli kuumaa kahvia, jolla pystyi käsiään lämmittämään ja hiukan sisuskalujaankin. Leevissä riitti virtaa ja raukka paleli niinkuin omistajansakin. Siellä sitten kehässä täristiin yhdessä:) Tuomarina oli virolainen Astrid Lundava ja tuloksemme oli tänään EH3, arvostelun voi lukea näyttelyt kohdasta. Arvosteluun olemme aivan tyytyväisiä, parin viikon päästä sitten taas uudelleen kuulemaan mitä tuomari silloin on Leevistä mieltä.

Nissen sertin metsästys ei tällä kertaa tuottanut tulosta vaan Nisse oli upealla arvostelulla PU3 ja Laki luokkansa eri2.

Kassupoika se viihtyy Lammilla eikä halua sieltä kotiin! Näyttelystä kun lähdimme ja soitimme Lammille, että otammeko pojan jo kotimatkalta kyytiin niin ei kuulemma kerkiä nyt tulemaan, kun istutaan Marja-Leenan työhuoneen kirjoituspöydällä ja katsellaan ikkunasta lintuja:) No alkuviikosta viimeistään kuulemma varmaankin täällä blogissa sitten Kassun reissusta Lammille.

Leevi onnellisena näyttelypäivän jälkeen syömässä isoa luukeksiä nurmikolla:

1584661.jpg