Tänään onkin tapahtunut kummia. Ensinnäkin ilma on lämmennyt taas takaisin ja on kesän tuntua :) Toiseksi olimme pitkällä metsälenkillä poikien kanssa, kun pappakin lopetti työt tänään jo vähän aikaisemmin ja voi sitä menoa ja melskettä. Metsälenkin jälkeen, kun tulimme kotiin niin Anna ja Mikko hakivatkin Kassun Lammille. Leeville se ei meinannut sopia lainkaan ja oli sitä mieltä, että minähän lähden nyt Lammille eikä Kassu ja livahti pienestä raosta kangashäkkiin, joka oli eteiseen tuotu Kassua odottamaan:) Siinäpä olikin sitten hauskaa kun Leevi olisi halunnut Lammille ja Kassu juoksi aitaukseensa karkuun, että hänhän ei lähde mihinkään:) Aivan kuin pienet lapset toinen haluaa toista ja toinen toista ja osat aivan väärinpäin! No lopulta Kassu sitten saatiin matkaan ja pääsikin ensimmäistä kertaa sitten Mikon kyytiin Mikon autoon. Leevi jäi vähän surullisena pikkuveikan perään katsomaan, että mihis se nyt lähti ja minä jäin tänne ja oli hiukan masentuneen näköinen. Kassu sitten mulkoili vain alta kulmien jo eteisessä mammaa, että mihinkäs kesälaitumille minut nyt lähetetään. No ei hätää, koska tutut ihmiset ovat kuitenkin mukana ja aivan varmasti Kassu saa vierailla hyvinkin ahkeraan Matin ja Marja-Leenan "makkarapöydässä".

Se miksi Kassu siis lähti oikeastaan Lammille niin johtuu siitä, että Leevi lähteekin sitten huomenna Haminaan näyttelyyn mamman, Jossun, Riston, Lakin ja Nissen kanssa. Lähdemme metsästysretkelle :) Nimittäin Nisseltä puuttuu enää yksi serti ja sitten siitä tulee suomen muotovalio, saa nähdä tapahtuuko se mahdollisesti vaikka huomena, kukaan ei voi tietää, pitäkää kuitenkin peukkuja pystyssä:) Huomena kun em. porukka lähtee siis näyttelyyn ja Kassu on Lammilla niin Veeti ja Telma pääsevät vuorostaan papan makkarapöytään ja saavatkin kuulema lomamatkan Hauholle mökille  vähän irroittelemaan:) Epäilen, että kiva päivä on heilläkin tiedossa.

Leevi tuossa vielä kävi vähän salongissa ja täytyy sanoa, aika upea poika vai mitä olette mieltä? Huomena siis varpaat ja peukut pystyyn koko porukan puolesta, että olisi antoisa Haminan päivä!

1582670.jpg