Kassu oli viikonloppuna ensimmäisen kerran niin sanotusti koko pesulla eli pestiin hilseshampoolla koko poika. Kassuhan ei tästä yllätyksestä tykännyt, mutta katsoin sen aiheelliseksi, koska nyt ensimmäisen kerran sen sain kokonaan trimmattua ja myös pohjavillasta oli tullut kypsää nypittäväksi. Vauh, kuinka upea poika sieltä kuoriutui, musta kiiltävä jonkin verran karkea karva oli lopultakin tämän villan alla, joka ei millään meinannut lähteä pois. Kassu inhoaa vettä niinkuin Leevikin ja voitte kuvitella sen ilmeitä kun vein sen Annan kanssa suihkuun nypinnän jälkeen :-) Mulkoili pesuhuoneen ikkunan läpi minua kun katselin ulkopuolella ja jos katse olisi voinut tappaa niin olisin vainaa :-)

Pakko oli sitten ottaa pojasta kuvia, kun pyyhkeellä hyvin hänet ensin kuivattiin, mutta sehän ei tälle riittänyt, koska rakastaa turkin kuivaamista olohuoneen mattoon ja meidän päiväpeittoon. Tässä kuvia kuinka vauhdilla turkki kuivuu ilman fööniäkin:

2131696.jpg

2131698.jpg

2131700.jpg

Tässä pojasta sitten kuva uudessa lookissaan, tosin huono asento, takajalat suorana kurkottaa makkaraa, jota alapuolella myös Leevi kovasti himoitsi. Mutta näkyy tuo uusi tyylikäs karva...

2131710.jpg