Jee, tänään odotus palkitaan eli saamme "poikien" kanssa meidän uuden auton  Tein muutamia viikkoja sitten autokaupat, mutta se tietää myös poikien kuljetusboksin uusimista. Uusissa farmari autoissa on ihan älyttömän pienet takakontit, pituutta kyllä niissä riittää mutta takalasi viistää alaspäin niin jyrkästi, että on vaikea löytää sopivia häkkejä takatilaan  ja minä en suostu koiria vapaana peräkontissa kuljettamaan vaikka olisi koiraverkkokin ! Uusi autoni on tietysti Renault  kuten edellinenkin sillä olen ollut siihen tyytyväinen ja huoltokin on ihan tuossa kävelymatkan päässä. Laitan teille sitten kuolattavaksii kuvia, kun saan sen uuden Renault Scenic mocca brownin .

Leevin kastraatio siirtyy minun työjuttujeni takia viikolla eli Juhannusviikon keskiviikkona Leevillä on sitten tuo leikkaus. Lääkekuuri on loppunut ja on taas lähes oma itsensä, toivotaan ettei mitään akuuttia ehdi tulla tähän väliin.

Mitään ihmeempiä ei ole tässä viime aikoina tapahtunut, Porvoon pääerkkarissa kävin Jossun ja Myrtin kanssa kastumassa ja palelemassa lauantaina. Mukavaa oli säästä huolimatta ja sitten sunnuntai menikin taas autotallityömaalla Jossulla.

Mamma, eikös tämä torkkupeitto ollutkaan meitä varten ??