Niin se on talvi taittunut kevääksi, paljon on tapahtumia takanapäin niin iloa kuin valtavaa suruakin.
Lumet ovat pihasta lähes lähteneet, kuvia laitan talvesta myöhemmin kun saan ne koneelle taas ladattua.

Maaliskuun tuulessa, tuiskussa ja auringossa mökkeiltiin ja sieltä löytyy muutamia mukavia kuvia, kuinka pojat laittoivat jäällä menemään kuin taitoluistelijat konsanaan. Olivat kovasti väsyneitä mökkeilystä ja ihanien luonnoneläimien tuoksuista, että nukkuivat la-su välisenä yönä kuorsaten lähes 10 h blush

Karvojakin on katsasteltu ja nyt olen niin niin onnellinen kun vuosien työ Kassun karvan kanssa aina vain palkitaan entistä upeammin. Kassulla on aivan pikimusta oikein hiilenmusta karva ja karkeutunut aivan valtavasti. Aina trimmatessani siellä on uusi entistä ehompi karva alla. Kassun kynsien kanssa on ollut vähän ongelmaa kun lohkeilevat niin helposti, mutta eipä näytä herraa itseään kovasti vaivaavan. Kassulle kuuluu siis kaikkinensa erittäin hyvää.  Terveystarkastuksessa kävimme tällä viikolla ja saimme terveen paperit, silmät peilattiin ja olivat täysin ok, polvet tutkittiin virallisesti ja olivat 0/0 sekä sydänkuuntelussa kaikki oli ok.

Leevilläkin menee kovaa ja vaikka olen nyt 2 kertaa ajanut karvan koneella niin nyt näyttäisi siitä huolimatta tulevan taas karkeampaa karvaa herralle. Leevin karvakin on todella mustaa, vähän korvan takuset harmaantuvat, mutta sitä on ollut jo nuoresta iästä lähtien, ei kuitenkaan mitenkään kovin harmaa.
Vauhtia tällä veikolla on edelleen aivan muillekin jakaa. Pääsiäisenä nimittäin metsälenkillä sai sitten ilmeisen hyvät hajut nenäänsä maaliskuun pikkupupusta ja karkasi Maisan kanssa. Olivat pitkään jossain todella todella kaukana, huhuiltiin, Jari puhalteli koirapilliin eikä pihaustakaan kummastakaan. Tuli jo vähän hätä, sillä metsässä liikkuu myös nälkäisiä ilveksiä. No sitten pitkän ajan päästä onneksi palasivat Maisa edellä ja Leevi perässä. Kovasti läähätettiin ja kaukana oli käyty, onneksi kaikki päättyi kuitenkin hyvin. Ei juuri ollut tietoa Leevin sydänvaivoista, ei ainakaan yhtään vauhtia ole hiivuttanut.
Leevikin kävi terveystarkastuksessa ja silmäpeilauksesta terveet silmät, virallinen polvitarkastus ja 0/0 polvet. Sydäntä lääkäri kuunteli ja oli sitä mieltä, että kyse on lievästä vajaatoiminnasta, kuitenkin sydänultrassa ja aiemmissa tutkimuksissa arvioitu läppävika 4/6.

Maisa neiti on ollut talven jäljiltä hiukan laihdutuskuurilla sillä emäntänsä kanssa on jotenkin talvella tuo ruoka molemmille maistunut wink Karvaa on kasvateltu näyttelyitä varten ja neitokainen starttaakin kevään näyttelyllä vappu viikonloppuna. Neitokainen sai myös terveen paperit niin, että silmät peilattiin terveiksi, polvet myöskin 0/0 ja sydän ok.

Surua meillä on ollut myöskin koiramaailmassa ja se on ottanut koville. Kassun "vaimo" Happy-Go-Lucky on saateltu sateenkaarisillalle maaliskuun viimeinen päivä sairauden murtamana. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että asiaan ei ole oikein vieläkään tottunut. Nyt Lakilla on kuitenkin kaikki hyvin ja saa juosta elämänsä kylläisyydestä peurojen ja pupujen perässä sateenkaarisillalla ilman kipuja. Suru ja ikävä on kuitenkin vielä kova, mutta onneksi on kultaiset muistot tallella. Kevään muuttolintujen matkassa lähdit... Kiitos, että olit osa meidän elämäämme !