Niin se on taas sitten helmikuukin puolessa välissä, tuntuu vähän pitävän kiireitä eikä kevättä edes ole  vielä rinnassa vaikka aurinkokin ihan kivasti on jo näyttäytynyt, pakkasta kuitenkin pitelee ihan kohtuudella -10 ja -15 välillä.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille ja kiitos viesteistä, korteista ja muista muistamisista rakkaat ystävät !

Kirjoitus intoani on nyt kerrassaan lannistanut kovasti kameran hajoaminen. Pitää yrittää käydä kameraliikkeessä kysymässä onnistuuko korjaus vai tuleeko uuden kameran ostaminen halvemmaksi  Tuntuu olevan niin tylsää pelkästään kirjoitella tänne blogiin, kun niin mielelläni piristäisin aina juttua kuvilla ja vaikka huonolaatuisillakin. Myöskin tuo "naamakirjassa" roikkuminen ja siellä ystävien tapaaminen tietysti vaikuttavat myös tämän sivun päivittämisiin jonkin verran.

Viikonloppu menikin sitten vähemmän koiraillen, ihan huono on omatunto kun oli niin kiireistä. Lauantaina vietettiin etukäteen äitini pyöreitä syntymäpäiviä ihanan ruuan ja musikaaliteatterin merkeissä. Mukava oli ilta, naurua riitti. Sunnuntaina olikin sitten meno messuille, jossa päähän tuli uusia tuulia, ajatuksia, mietteitä tulevaisuuteen, no ne saa aikansa ja kehittyvät pikku hiljaa...

Leevi alkoi perjantaina kovasti nuolemaan toista etutassuaan. Tutkin sitä enkä löytänyt mitään ihmettä siitä. Hiukan oli kynnet taas halkeilleet ja aloitin biotiinikuurin syöttämisen. Lauantaina edelleen nuoleskeli, mutta nyt eri paikasta tassua ja taas tutkin asiaa, oikein otsalampun kera, ei aristanut mistään jne. Sunnuntai aamuna taas samat pelit ja nyt kannuskynnen kohdalta. Eikun otsalamppu taas päähän ja tutkimaan... No nyt syy selvisi, kannuskynnessä oli pienen pieni reikä, luit oikein reikä pinnalla jossa pieni vesihelmi. Tutkin ja vääntelin, Leevi ei inahtanutkaan... Selvästi oli taas satuttanut sen ja kuinka kauan aikaa sitten, ei mitään käsitystä. Eikun tassuun side ettei pääse sitä nuolemaan päivän aikana ja kun tulimme messuilta kotiin tutkimme asiaa uudelleen vielä Jossun kanssa. Kynnen ydin oli ihan vetäytynyt, kynsi leikattiin ja on ilmeisesti jo huolestuttavasti tulehtunut. Kynnen "kuori" pitää leikata irti rauhoitettuna, koska kipu siinä on kuitenkin niin kova ettei sitä voi itse tehdä. Huomen aamulla sitten soitto eläinlääkärille ja aikaa varaamaan, nyt kipulääkettä ja tassu pakettiin.