Cool Ja helle senkun jatkuu, tänään on meillä ollut erityisen kuuma päivä tehdä töitä. Ilmeisesti talo alkaa lämmetä tosissaan myös sisältä ja selkä märkänä saa vääntää töitä ja käydä lähes jatkuvasti suihkussa. Poikia ei kummemmin tunnu haittaavan ja kun isäntä on paljon kotosalla niin saavat mennä sisälle ja ulos mielensä mukaan ja jos ulkona on kuuma niin sitten sängyn alle vilvoittelemaan.

Viikonloppukin meni ensin lauantaina sadetta pidellessä ja sitten sunnuntaina taas paistoikin oikein koko taivaan täydeltä. Hämeenlinnassa oli näyttely ja olin sinne Kassun ilmoittanut, mutta en halunnut sitä stressata kaikkien tapahtumien jälkeen ja jätimme tämän näyttelyn Kassun osalta väliin, koska karvakin oli jo ylipitkää. Lähdin kuitenkin näyttelyyn Jossun, Nissen, Tintin ja Lyylin matkassa.

1246452872_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lyylille (Kassun sisko) näyttely olikin ensimmäinen. Tiukka oli norjalaistuomari ja uroksissakin valioluokan 2 urosta olivat ainoat erinomaisen saaneet. Nisse oli PU2 tällä kertaa kotinäyttelyssään.

1246452950_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä sain kunnian esittää Lyylin ja yllättävän hyvin se meni vaikka onkin niin kovasti Tintin perään. Antoi hienosti tutkia itsensä pöydällä eikä halunnut hypätä minun syliin tai nojata sen kummemmin pöydällä ollessaan. Askeleiden esittäminen olikin sitten vähän haastavampaa ja Lyyli haistoi yleisön seasta Tintin ja lähes sekosi. Antoi kuitenkin muutaman tyylilyyli näytteen ravista ja tuomari totesi: hyvät liikkeet silloin kun liikkuuNolostunut Tuloksena Lyylillä oli EH5 ja se oli loistava tiukan tuomarin edessä ottaen vielä huomioon, että vieras esitti tyttöä ekassa näyttelyssään. Nyt pitäisi saada karva alas ja eikun uudestaan näytilleSilmänisku

1246453015_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitin viime viikolla jo sitten Kassun nyppimisen, kun päätin, että poika ei mene näyttelyyn. Korvat nypin päältä ja sain kaiken harmaan karvaan pois. Sitten aloin vielä sunnuntaina hellepäivän iltana nyppimään runkokarvaa ja yllätys oli taas melkoinen. Siellä allahan oli aivan lyhyt, kiiltävä, pikimusta karva odottamassa. Tänään yritän saada urakan loppuun ja saattaakin olla, että Kassu nähdään jo elokuussa taas kehässä. On se vain ihmeellinen tuo Kassun karva, mutta tuollainenhan käsitykseni mukaan käppänän karva pitäisikin olla, että se ei tule ikinä kaljuksi. Kassun jälken parturiin pääseekin sitten Leevi joka oli mainio sunnuntai-iltana. Laskin Kassun pöydältä alas kun en enää jaksanut nyppiä niin tämä herrapa tulikin taas mammaa komentamaan, että hänet kans pöydälle ja niinpä siinä innoissani sitten nypinkin Leevin päälaen kaljuksi Nauru Saa nähdä onko sielläkin uusi karva odottamassa niinkuin oli edellisellä kerralla. Laitan sitten Kassusta kuvan, kun saan urakkani mahdollisesti tällä viikolla hoidettua. Ah ihanaa, että kaksi työpäivää Kieli ulkona ja alkaa loma.....