Niin se viikonloppukin sitten vierähti ja pakkanen lähestulkoon pyllähti pyllylleen  Perjantaina piti vielä -20 astetta, mutta eilen oli enää -10 ja tuntui kuin helle olisi iskenyt ilmatilaan. No luntahan sitä sitten alkoi satamaan ja tänään on ollut enää -3 ja lunta sataakin sitten jo reippaammin.

Koirien kannalta oikein ihanteelliset kelit paitsi, että sitten tänään alkoi jo tarttua karvoihin lumitilsoja vaikka pakkasen puolella mittari olikin. Tilasin Vaasan eläinkeskuksesta sitä uutta jo viime talvena Haaparannasta saatua kehuttua tassusuihketta jonka pitäisi sitten estää tuo lumen tarttuminen jalkakarvoihin ja anturoiden väliin. Pullo on vielä avaamaton kun sen vasta viikolla sain, mutta nyt kun Kassu on nypitty niin ajattelin sitä koittaa, että miten tehoaa. On samalla myös anturoille hyvä ja pitää uusia 2-3 kertaa talven aikana. No siitä sitten kokemuksia myöhemmin.

Eilisiä ulkoilukuvia pojista mökkireissulta:

Kassu (Barskin Billy The Kid)

Leevi (Realsilveer Luca Barskin)

Leevi

Rankan metsäilyn ja mökkireissun jälkeen olikin sitten aika alkaa trimmaushommiin. Ensimmäisenä pääsi pöydälle Kassu, jonka karva ei ole ikinä sen eläessä ollut vielä noin pitkä Kylmät säät on kuitenkin estäneet nyppimistä sillä en ole raaskinut siltä karvaa nyhtää, mutta nyt oli pakko koska se alkoi suorastaan tippumaan. No osittain nahka paistaa ja pitääkin varmaan pidellä paitaa päällä jonkin aikaa varsinkin ulkona.

Onko tämä muka kääpiösnautseri ?

Pienoinen muodonmuutos...

Kalju Kassu kojootti...

Pitkästä aikaa sitten pistäydyttiin Jossulla ja Ristollakin tänään. Nam... siellä oli jo aamusta leivottu taivaallisen hyvää mustikkavadelmapiirakkaa sekä pullaa. Mutusteltua tuli eräskin kappale vaikka ei auttaisi  Viime viikolla tuli sitten vielä ne puuttuvat makuuhuoneen kaapistot ja niitä kävimme ihailemassa... vain pari listaa vielä puuttuu, sitten on kaikki talossa valmista jos ei ulko- ja pihatöitä oteta huomioon..

makuuhuoneen liukuovikomerot peileillä...