Kylläpä on taas ollut ilmoja, pojat inhoaa vettä ja ne joutuu raahaamaan ulos. Aamupäivä oli hieno, mutta nyt onkin sitten illan satanut kokoajan kaatamalla. Raksalla saatiin tänään aamutuimaan lattiat valettua ja onneksi heti ei alkanut satamaan niin betoni ehti edes hiukan kuivua ettei mennyt pilalle.

Viikonloppu onkin sitten raksasta vapaa ja lähdemme perinteiselle pyhäinpäivälomalle Ikaalisten kylpylään. Leevi ja Kassu jäävät Annan ja Mikon kanssa seikkailemaan kotiin ja ilmeisesti Lammin matkakin on pojilla taas tiedossa pitkästä aikaan, siellä kuulema jo kovasti poikia kaipaillaan...

Pennut ovat kasvaneet valtavasti ja silmät aukesivat keskiviikkona, ensimmäiset madotuksetkin ovat jo takana. Anna kävi niitä eilen hiukan kuivalemassa ja ihastelemassa, Alpolle haluaisimme kodin mielellämme tarjota, koska se on meidän suosikki valkoisine tassuineen, mutta onneksi järki vähän jarruttelee ja tuli "hyvää" saumaan tämä Kassun myöhäispuberteetti tuhojen kanssa niin se kovasti hillitsee tätä pentukuumetta. Osa pojista on vielä koteja vaille, katsotaan nyt kuinka suloisia...... :)

maitobaarilla alkaa olla jo ahdasta...

2024573.jpg

vielä siniset silmät....

2024577.jpg

venytellään niinkuin isommatkin tekevät...

2024567.jpg