Huh huh kun oli perjantaina kova aamupakkanen kun lähdin Riihimäkeen hemmoteltavaksi vyöhyketerapiaan ! Auto oli umpijäässä laseistaan ja mittari näytti meillä -10 astetta pakkasta. Miten tuohon voi taas tottua !

Mennyt viime viikko oli kovasti kiireinen. Olin muutama viikko sitten Tampereella messuilla ja siinä kotimatkalla poikkesimme sitten Nekalan Mustiin ja Mirriin. Siellä oli suuri poistomyymälä ja tuliaisia pojille tuli hiukan hankittua sekä Maisa sai Hurtan uuteen kurahaalariinsa sopivan fleecesisustan jota ei Hämeenlinnasta löytynyt. Katselin poistomyymälässä auton perään uutta kuljetusboxia, mutta mitään ei silloin kyytiin mahtunut kun vanhat boxit oli kyydissä ja takapenkillä porukkaa joten se jäi silloin vain ajatustasolle. No tietäähän tuon, että siellä ollut Atlaksen iso sivusta täytettä liukuovimallinen häkki jäi sitten vaivaamaan mieltä... ja pahasti.

Viime tiistaina sitten Anna ja Jossu lähtivät Tampereen Ikeaan iltapäivällä ja sanoin, että siitä on muutaman km matka Mustiin ja Mirriin, että ette viitsisi poiketa sieltä katsomaan vieläkö boxi olisi myytävänä ja mahtuisiko minun uuteen autooni sillä vanha boxi on hankala kun pari takapenkkiä pitää vetää ihan eteen ja vielä kaataa, jotta muoviboxi mahtuu pituudestaan kärryyn. No tytöt menivät ensimmäisenä sinne ja ihmeen kaupalla iso Atlas oli vielä tallella ja sopi kuin nenä päähän meikäläisen auton takakonttiin. Nyt ei takapenkkejä tarvitse siirtää ihan eteen ja selkänojia kääntää ja häkin liukuovi on toimii eikä ota luukun alareunaan kiinni joka oli toisen Atlaksen ongelma. Nyt mahtuu vaikka 5 käppänää tähän häkkiin ja kaikilla on ihan hyvin tilaa. Eikä siinä mitään, hintakin oli kohdillaan sillä noiden valmistus lopetetaan, boxi oli -60 % ja sille jäi hintaa vain vaivaiset  71 euroa, kerrankin onni potkaisi !

Koirat isännän auton takakontissa, joka on hiukan ahtaampi kuin Renault korkeudestaan...

Anna se opetti Maisan sitten viime viikolla hyppäämään sohvalle, nyt ei tyttöä pidättele enää mikään ja sekös poikia harmittaa. Maisa kiipeilee jo sinne mihin tahtoo, ainoa paikka on meidän jenkkisänky jonne ei jaksa vielä ponnistaa, Huoh :-)) Leevin perässä menee sitten myöskin olkkarin sohvan selkänojalle tiirailemaan ulos sekä makailemaan kapealle selkänojan pääliselle...

Lauantaina olikin meillä sitten oikein riemuisa päivä. Tätä päivää ollaan odotettu jo 6 vuotta  Jossun Veetin ja meidän Leevin kasvattaja Minna ja Miika tulivat kyläilemään. Minna on piipahtanut ennenkin , mutta nyt matkaan saatiin myös Miika jääkiekko ja kalastus kiireiltään ! Ihanaa oli tavata ja rupatella uusista hankkeista ! Lauantai-illan vietimmekin Jossulla ja Ristolla iltaa istuen ja saunoen. Kiitos kyläilystänne täällä Etelässä ja viimeistään ensi kesänä sitten tavataan talkoiden merkeissä vai miten se menikään ?

Veeti kasvattaja Minnan kainalossa...

Kiitos ihanasta tuliaisesta, joka lämmittää pimeinä iltoina ja muistuttaa vierailustanne. Aitoa Outokumpulaista käsityötä Keramiikkapaja Elna Sivukarilta.. niin ja koirat kiittävät siankärsistä...