Niinpä se on taas reilu viikko mennyt sadetta pidellessä. Liian aikaisin hihkuin meidän toipilaista, jotka olivat jo kunnossa. Toisin kuitenkin kävi eli Leevi sairastui viime viikon keskiviikkona uudelleen, mutta vain lievemmin eli oksenteli, mutta ei veriripulia tällä kertaa. Soitto taas eläinlääkärille, joka määräsi uuden erilaisen antibiootin 10 päiväksi eli epäili sen edellisen antibiootin olleen sellainen, ettei tehonnutkaan tähän pöpöön. Kassulla oli alun alkaen eri lääke kuin Leevillä ja se tehosi oitis. Leevi jouduttiin myös nesteyttämään, kun ei suostunut juomaan, mutta onneksi on tuo oma eläintenhoitaja, joka hoiteli tämän ettei tarvinnut klinikalle viedä. SUURI KIITOS VIELÄ TÄTÄKIN KAUTTA poikien puolesta! Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että tauti toivottavasti on voitettu.

Kassu osallistui sunnuntaina Heinolan näyttelyyn ja sai erin, mutta ei sijoittunut luokassaan jossa oli hurjan monta junnua. Näinpä meitä ei sitten nähty parasuroskehässäkään. Hienosti poika kuitenkin esiintyi ja kun ikää on kuitenkin vasta muutaman kk yli vuoden. Hyvä arvostelu tuli mielestäni ja sen voi lukea tuolta näyttelyt osiosta. Ensi viikonloppuna vielä sitten näyttäydymme kotikaupungin näytelmässä ja sitten taukoa, kuinka kauan siitä ei ole tietoa, kasvatellaan karvaa ja lihaksia sekä katsellaan tulevan vuoden näytelmiä sillä silmällä :).....

Tänään on Leevin nimipäivät. Kiitos Pauli onnitteluista, jotka tulivat Leeville jo aamutuimaan kännykkään :) niin siis mamman kännykkään ei Leevillä omaa ole:)

Meidän nimipäivää on vähän varjostanut tieto Leevin isomummun poismenosta ja lähetämmekin tätä kautta vielä voimia, voimahaleja ja kaikkea mahdollista hyvää Minnalle, Miikalle ja Joonakselle Outokumpuun. Me saimme kuitenkin vielä kesällä nauttia Tooran seurasta ja opettipa tuo vielä pojillemme hiirenkin pyyntiä vaikka näkö- ja kuulo oli jo heikkoja. Tooran on nyt hyvä olla sateeenkaarisillalla ja onneksi on ihanat muistot jäljellä, jota voi muistella.

 

Leevi Kuopion näyttelyssä..

1833725.jpg