Ei voi kyllä kuin ihmetellä kuinka upea Vappusää on ollut. Eilen ja tänään on aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta ja on pikkuhiljaa laskeutumassa tältä päivältä. Ei hullummalta taida näyttää huominen sääkään.

Meidän Vappu on sujunut hyvin rauhallisesti. Eilen nautittiin grillin antimia terassilla sekä kahviteltiin, sehän siis tietää sitä, että kesä on tosiaankin tulossa ja kotiterassikausi on korkattu Silmänisku

Pojat nauttivat suunnattomasti nyt ulkona olostaan ja minä kokoajan sydän syrjälläni kun pihaan ovat ilmestyneet myös ampiaiset ym. iljetykset. Leevi nauttii ulkona ja on saanut monena päivänä valtavia hepuleita ja se tarkoittaa siis Leevin osalta sitä, että käy kierimässä nurmikolla jalat taivasta kohti. Arvatkaa mikä kasa on sitten sisällä kuivaa ruohoa ja sammalta Nauru

Kassu sen sijaan makailee nurmikolla ja nauttii lämmöstä. Kassun vatsa on ollut hiukan kummallinen ja meni pari päivää ettei oikein syönytkään. Ruohoa oli kovasti syöty, liekö sen takia, että vatsa oli kipeä vai siitäkö vatsa tuli kipeäksi. Nyt pitää vielä vähän seurailla tilannetta, mutta muuten on kovasti iloinen ja ruoka taas kyllä maistuu.

Blogi on ollutkin viime aikoina kovasti Alpo painotteinen, mutta Alpo kun on nyt sellainen kova toohottoja kokoajan ja siellä missä Alpo on niin siellä myös tapahtuu... Pihalta Alpo syö kaiken siis aivan kaiken, kivet, ruohot, sammaleet, savustuspöntön alaosan sementit, marjapensaan oksat, omena- ja luumupuiden oksat eli siis kaikki käy tälle vesselille. Hirvittävintä on nyt tosiaan se, että noi ampparit ovat saapuneet ja pelkään kuollakseni, että Alpo käy myös sellaista maistamassa. Alpon äitihän sai meillä hoidossa ollessaan toissa kesänä järkyttävän reaktion ampparin pistosta ja olimme varmoja, että se kuolee, mutta onneksi selvisi. Alpo on myös siitä erikoinen puolivuotias minun mielestäni, että on todella innokas leikkimään leluilla. Meillä on iso muovinen lelukori olkkarissa ja kun saan sinne lelut keräiltyä useamman kerran päivässä niin tämä pikkuherrahan levittää ne heti pitkin olkkaria, sitten saa rauhan kun viimeinenkin lelu on korista raahattu pois ja nyt kun terassin ovi on ollut auki niin useammat lelut raahataankin sitten ulos asti Cool Myös Kassuun on tämä vimma vähän tarttunut ja ennen lelukori sai olla aivan rauhassa.

Tänään lähdettiinkin sitten aamutuimaan mökille eväiden kera ja matkalla muistin, että voi hemmetti kamera jäi kotiin. Miten MINÄ nyt unohdan sellaisen Otsan rypistys Nyt sitten testasimme, että pysyykö Alpo yhtään mökin pihapiirissä vapaana, kun meillä ei ole siellä aitoja ja Alpon korvat ovat vielä aika kuurot. No ensin näytti kovastikin hyvältä, että nou hätä, mutta ei aikaakaan niin Alpo oli kadonnut. Pieni paniikinpoikanenkin siinä iski kun poikaa ei alkanut kuulumaan ei näkymään pitkän, pitkän, huutelunkaan jälkeen... Monia ajatuksia siinä jo tuli mieleen, mutta sitten kun olin sanonut isännälle, että nyt toiset koirat sisälle ja minä lähden tietä pitkin katselemaan ja huutelemaan niin eikös sitten pieni karkulainen tullut 120 lasissa tietä pitkin takaisin mökin pihaan, huh ja huh, sen jälkeen piti olla silmät selässäkin ja heti puuttua jos aikeet oli lähteä tontin ulkopuolelle. Myös järvestä oli lähtenyt jäät ja se mietitytti, että kuinka utelias Alpo järven suhteen olisi, metsälenkillähän se on tipahtanut jo nyt muutaman kerran ojaan, kun ei siis tajua pelätäkään yhtään mitään. On tosi rohkea kaikessa ja vielä ei ole tullut vastaan mitään mitä Alpo pelkäisi, no saa nähdä kun nyt kehun niin kohta on sitten tietysti joku karmaiseva murkkuvaihe menossa ja pelätään kaikkea. Mökillä oli hauska huomata myös tämä Alpon leluinnostus. Meillä oli makuuhuoneen lattian nurkassa kasa poikien leluja ja ei aikaakaan kun kahvia juotiin niin Alpo oli sieltä löytänyt kaikki lelut ja tuonut ne olohuoneeseen. Niitä sitten siinä esiteltiin meidän pojille ja juostiin karkuun. Tällä reissulla ei ollut mitään nahistelua poikien välillä siitä, että Alpo ei saisi tontille astua. N. viikko sittenhän kirjoitin kun Mikko ja Anna olivat poikien kanssa mökillä, että Alpo oli saanut höyhennystä tontilla niin sisällä kuin ulkonakin. No ehkä pojat haluavat jakaa mökin sitten kuitenkin Alponkin kanssa.

Ihanaa tämä pitkä viikonloppu, huomena on siis vasta lauantai ja se vierähtääkin kaupunkiasioilla sekä raksalla. Nyt naama punoittaa ja kovasti tämän päivän mökkiharavoinnista ja pienet rakotkin ovat käsissä, no onneksi ne varmaan ovat pois jo maanantaihin mennessä.

Isäntäkin sai eilen postia sairaalasta ja olkapään operointi on näillä näkyvin ke 13.5., kevyesti taitaa sitten kesä mennä kuntoutuessa....

Tässä muutama eilispäivän kuva ja tietysti taas painia, sitähän se meillä nykyään on....

Kolmen kopla, Leevi ja Alpo repivät toisiaan parrasta omenapuun siimeksessä ja Kassu vartioi tilannetta....

1241200145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja sitten vuorossa Alpon selätys Kassun toimesta....

1241200242_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kassu ja jouluporo ulkoilemassa Alpon toimesta....

1241200314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leevi katselee kun Anna tuli kotiin...

1241200412_img-d41d8cd98f00b204e9800998e