Terveisiä Hauholta ! Meidän tontilla vierailee kummaa väkeä, käpytikka levittelee ympäri pihaa muurahaispesää ja käpykassu niminen hassu kääpiösnautseri kantelee käpyjä suussaan ympäri tonttia ja taloa. Onneksi sentään ei ole niitä vielä nielemään alkanut ja kuitenkin hiukan parempi vaihtoehto kuin kivien kantaminen, jota sitäkin on harrastettu :) Kävyt vain kun ovat koiralle vähän vaarallisia, kun voivat tukkia suoliston jos niitä syömään aletaan.

Mamma on tyytyväinen, kun sai mökillä aloitettua lopultakin lopputyönsä teon. Nyt on jo monta sivua asiaa koneella ettei jää viime tippaan! Näyttö ja lopputöiden esitys on elokuun viimeisenä viikonloppuna ja kun sitä ennen on heinäkuun lomaa lukuunottamatta jo lähes kaikki viikonloput varattu näyttelyille:)

Kassun aarre: männynkäpy :)

1605943.jpg

Kassusta tuli sitten yksi vuotiaana näköjään tuollainen kuuro vanha koira, kun ei mökillä meinannut uskoa yhtikäs mitään. Tähän asti kaikki käskyt on mennyt ok perille eikä niistä ole tarvinnut keskustella.... No nyt viikonloppuna Kassu vain mulkoili meitä kuin sonni uutta porttia kuten sanonta menee kaikissa tälläisissä asioissa kuten, että naapurin tontille ei mennä tai, että tänne... Mulkoili vain eikä millään suostunut tulemaan tai tottelemaan. No nyt sitten on sekin koettu kun Kassu karkasi ! Mikko ja Anna olivat käymässä, lähtivät kotiin ja pojat olivat pihassa. Katsoivat perään ja komennettiin ettei mennä. No siinä sitten terassilla istuttiin ja juuri Kassu oli selkäni takana syömässä luuta. Yht äkkiä tajuamme ettei sitä ole missään, huudetaan ja huudetaan ilman tulosta. Ei risun rapsahdustakaan kuulu, että olisi siinä omassa metsässä. Minä tartuin jo sitten puhelimeen, kun Jossu ja Risto olivat matkalla mökille, että ajavat varovasti ja katselevat ympärille josko karkulaista näkyisi. Sitten lähdin mökkitietä kävelemään ja hetken käveltyäni karkulaiskassu tulee kurvit suorina tietä pitkin kohti mökkiä, huh sanoi minä ja Kassu ei ymmärtänyt ollenkaan että hän olisi mitään pahaa tehnyt.

Tänään olikin sitten kotona näyttelytrimmin tekoa, kun ensi viikko on niin kiireinen. Ma-to on asiakkaita iltaan saakka ja torstai-iltana pitää sitten jo pakata asuntovaunu lähtökuntoon ja käydä kaupassa. Perjantaina on Riihimäki-Loppi keikat ja yksi asiakas sitten vielä kotona, sen jälkeen toivottavasti pääsemme pian laittamaan auton nokan kohti Pieksämäkeä. Jee, kiljuvat pojat jo innoissaan kun tapaavat lauantaina siskojaan ja emännät/isännät toisiaan. Toivotaan, että ilmat suosivat lauantain näyttelyä ja illanviettoa.