Niin se on sitten kuukausikin taas vaihtunut ja päivityksiä on pyydetty useammalta taholta blogiin  Päivät ovat kiirineet hurjaa vauhtia kiireiden keskellä ja tietoisesti olen muutenkin yrittänyt vähän irtautua tästä tietokoneesta näin kesällä ja ehkä jatkossakin enemmissä määrin.

Juhannuskin se siinä sitten oli ja meni. Sää oli kovasti vaihtelevainen sadetta ja aurinkoa. Olipa läpiseudulla oikein kova ukkosen ilmakin. Veimme jo keskiviikkona asuntovaunun Jossun ja Riston tontille ja vietimmekin koko pyhän seudun siellä. Miehet rakensivat autotallia ja naiset puuhastelivat ruuan äärellä ja koiria hoitaen. Alpo sai uuden kesäkampauksen, Maisaa hiukan siistittiin ja leikattiin kynnet jne. Veetiherra on ollut vähän alakuloinen ja selästään kovasti kipeä. Ilmeisesti kun ikää alkaa tulemaan niin se vanha berhandilaisen purema siellä selkärangassa alkaa näyttämään merkkejään  Veeti sai "mummilta" tunnin hieronnan ja energiahoitoa ollen perin onnellinen. Myös Nisse sai hoitoa Jossulta ja kerjäsi sitä aina vain lisää. Koirat ovat siitä ihania hoidettavia kun ovat niin aitoja, osaavat sanoa koska riittää esim. energiatankkaus tai haluavatko ja tarvitsevatko sitä ollenkaan. Osaavat myös aidosti kiittää saamastaan hoidosta ja se on tosi palkitsevaa.

Maisasta tuli heti sataprosenttinen vaunukoira, osasi heti käyttäytyä hyvin mallikkaasti ja Leevi opasti sitten vielä lisää mitä ei Maisa heti ymmärtänyt.

Siinä sitä Leevin opissa istutaan kiltisti eikä rynnätä ovelle...

Isossa aitauksessa oli Juhannuksena kiva päästellä sateesta huolimatta.

Kuvien laatu on vähän huono johtuen kovasta vauhdista ja vesisateesta...

kilpajuoksua Kassu vastaan Maisa...

Hengähdystauko...

Maisan oli aika levähtää sillä nuotiotuli kiinnosti sitä vähän liikaa, mutta korista sen katselu oli mielenkiintoista...

Leeville kuuluu jo ihan hyvää. Muutamat tikit tosiaankin kastraatiohaavasta repeytyi, mutta haava on nyt lähtenyt kaikesta huolimatta hyvin parantumaan. Eilen tilanne näytti vielä huolestuttavalta, mutta tänään on saanut olla koko päivän ilman bodya ja haava on saanut kunnolla ilmaa parantuakseen. Vielä tilannetta pitää kuitenkin tarkkaan seurata sillä ilma on kovasti helteinen ja lämpöisempää on luvassa joten "ei nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa" eli ensi viikolla tikit pois ja tilanne selviää. Viikonlopun varalle saimme kuitenkin antibiootit, jos on tarvetta, mutta toivotaan ettei niitä tarvita.

Meille on muuten muuttanut pieni vaatevaras.... Maisa kuljettaa tavaroita huoneesta toiseen ja välillä uloskin. Isäntä kun asettelee illalla puhtaat työvaatteet keittiön tuolille niin ei aikaakaan kun ne jo vaeltavat olohuoneessa tai peräti terassin ovella... kaikki kiinnostaa ja lelujakin raahataan ympäri taloa...

Maisa ahertaa shortsejen parissa, verkkarit ja lelut on jo saapuneet olohuoneeseen...

Olisikohan porukalla nälkä päivän riekkumisen jälkeen... kiltisti odotetaan mitä henkilökunta loihtii...