Huh hellettä sanoi jänis pakkasta ! Ei auttaisi kyllä valittaa kun kesä tuli, mutta kyllä tuntuu näin valkoihoiselle olevan jo vähän liian kuumaa kun mittari ylittää +30.

Leevin tikit otettiin eilen pois ja haava on parantunut hyvin. Nyt pitää kuitenkin vielä seurailla sisäisiä tikkejä ettei niistä tule mitään esim. lankareaktiota, joka on aivan mahdollista. Haava on ihan siisti ja Leevi itsekin selvästi helpottunut kun tikit eivät haaroissa enää kiristä.

Itse olin tänään kontrollissa sairaalassa ja toistaiseksi asiat ovat hyvin  Nyt nautitaan tästä hetkestä ja tässä elämisestä. Yritetään olla miettimättä eilistä ja murehtimatta huomista. Koittakaapa, ei muuten ole mitään helppoa !

Kassussa näyttää muuten olevan kanssa vähän hoitajan vikaa. Eilen aamulla hoiti niin kovasti Maisaa, korvat ja silmät tuli puhtaaksi.

Kääpiösnautserihan on jalostettu rottakoiraksi. Sitä tässä pienessä Maisassa on jo kovastikin. Ja voi kuinka tuntuu hullulta kun on niin pieni kirppunen ja kaikki ison koiran jutut on jo olemassa. Petiä kaivetaan murinan kanssa niin vimmatusti, kaulapainit hallitaan jo täysin jne. jne. Hassulta vain tuntuu se kun pojat ovat niin isoja ja tämä niin pieni ja mahtavat kujeet. Ei paljon televisiota ole tullut katseltua viimeisiin viikkoihin netistä puhumattakaan.

Maisa rottakoira