Niin se alkaa lähes kääntyä paremmalle puolelle tämä kesäloma eikä voi kyllä ilmoista ainakaan valittaa. Helle ennätyksiä on mennyt rikki lähes joka viikko ja on tosiaankin saanut hikoilla 

Koirien kanssa on käyty uimassa, mutta mitään järin ihmeellistä ei ole harrastettu tuon kuumuuden takia. Leevi on selvästi piristynyt ja jopa villiintynyt tuon kesän leikkauksen jäljiltä, myös jonkinlaista pehmeyttä on tai läheisriippuvuutta olen mielestäni siinä huomannut sillä ei ole koskaan aikaisemmin nukkunut sängyssä ja nyt hakeutuu sinne mielellään lähes joka yö. Vaunuiltukin on lähes joka viikonloppu, mutta vain Johannan ja Riston pihapiirissä sillä autotallia on rakennettu, teitä on sorastettu, kukkapenkkejä kitketty ja vähän ruohoakin istutettu.

Myöskin juhlavalmisteluihin on vierähtänyt kesälomastani suurin osa. Näistä pippaloista kuulette sitten kesälomamatkamme jälkeen, joka suuntautuu koko ensi viikoksi Kuopion seutuun. Meitä lähtee kolme asuntovaunua ja 12 koiraa liikenteeseen. Alkuviikon lomailemme ja sitten loppuviikosta osallistumme Kuopion suureen SawoShow koiranäyttelytapahtumaan perjantaista sunnuntaihin.

Nyt blogi siis vaikenee yli viikoksi ja toivotaan, että jotain lomakuvia sitten löytyy blogistakin sitten taas jatkossa.