Olen tosi pahoillani, mutta koneeni ei suostu yhteystyöhön näiden kuvien osalta ja siksi en ole juuri päivitellyt. Olen yrittänyt myös toisen koneen kautta, mutta jossain nyt nyppii... Tylsää !

Kaikenlaista on tässä taas matkan varrella tapahtunut, pari kertaa on piipahdettu Virossakin, mutta ei näyttely matkalla vaan ihan huvittelemassa. Viimeksi Pääsiäinen vietettiin Saarenmaalla ja siellähän puhkesi täysi kesä niiden päivien aikana ja nyt saamme nauttia sitten uudesta keväästä täällä koto suomessa.

Lumet lähtivät ennätysvauhtia ja sain koirien aitauksen haravoitua jo pari viikkoa sitten. Aivan käsittämätöntä mihin hävisi se useita metrejä korkea lumikasa. No kuraa ja kuraa onkin sitten tassuissa tullut oikein kunnolla sisälle. Nyt marjapensaissa on isot silmut ja viittä vaille on etteikö lehdet puhkea niihin tämän päivän aikana.

Maisan kanssa käytiin pari viikkoa sitten ensimmäisessä mätsärissä ja tytteli oli suunnilleen ensimmäistä kertaa näyttelyhihnassa. Tuomari oli täysin myyty Maisasta ja niinpä saimmekin punaisen nauhan. Tuomarina oli keskikokoisen villakoiran kasvattaja, nimi meni kovassa tuulessa ohi korvien. Pääsimme sitten vielä punaisten loppukehäänkin ja näitä alle 50 cm aikuisia koiria oli kehässä lähes 50. Tästä porukasta Maisa siis kiri punaisten kakkoseksi ja hävisi upealle karkeakarvaiselle kettuterrierille, hopea ei ollut häpeä. Tyttö esiintyi mallikkaasti ja käyttäytyi muutenkin ihan maltillisesti kentällä jossa oli valtavasti koiria, kaiken kokoisia. Tästä oli sitten hyvä jatkaa kohti oikeita kehiä.

Pääsiäisenä se sitten alkoikin, Maisa lähti jo keskiviikkona Jossulle ja Ristolle, kun me suuntasimme auton nokan kohti Saarenmaata. Pojat jäivät Annan kanssa kotiin. Niillä olikin riemua kun pääsivät Pääsiäisen viettoon Lammille. Siellä oli sitten jahdattu sorsia ja mikä ihmeellisintä, pojat jotka eivät ui laisinkaan eivätkä tähän asti ole kahlanneetkaan vedessä suosiolla olivatkin nyt loiskauttaneet järveen mulaamaan. Voi sitä sotkua minkä olivat saaneetkin aikaiseksi. Leevin mielestä kompostillakin oli kiva käydä vähän kääntämässä paikkoja ja jotain herkkuakin oli sieltä löytynyt, yök !

Maisa oli lauantaina Lahden KV näyttelyssä ja sai tuomarilta eh:n hyvällä arvostelulla. Sunnuntaina matka alkoikin jo puolilta päivin Myrtin ja Nissen kanssa kohti Lappeenrantaa. Ah hotelliyö josta Maisa osasi kyllä nauttia täysin siemauksin. Lappeenrannasta tyttelillä olikin sitten tuomisinaan varaserti ja se oli pn3. Aivan mallikas alku tältä pieneltä juniorilta. Seuraavat koitokset sitten toukokuussa jolloin kaveriksi lähtee matkaan myöskin Kassu.

Hauskaa Wappua kaikille lukijoille !