No olipa eilen sitten menoa kun Alpo oli hoidossa koko päivän. Aamulla kun Alpo meille saapui klo 7 niin Leevi katsoi minua pitkään ja hartaasti silmiin, että äiti ei voi olla totta, että tuo vintiö tulee tänne tähän aikaan kun me halutaan vielä nukkua. No Alpollahan oli meno tietysti päällä jo heti silloin ja pojat juoksivat aamu-unisena sitä karkuun sohvalle, toinen selkänojalle ja toinen istuimelle. Siitäkös Alpo ei tykännyt ja yritti tietysti perässä minkä jaloistaan pääsi ja vähän komensikin poikia, että minkäs te nyt oikein teitteNauru. Sitten kun pojat eivät heti aamutuimaan lämmenneet leikkimään niin Alpon tuli koti-ikävä. Kävi eteisen ovella piipittämässä tämän tästä. No tilannetta hiukan auttoi poikien lelut jotka sitten saivatkin kyytiä. Koko aamupäivän aina puoleen päivään saakka pikkumies oli hereillä eikä malttanut nukkua. Siinä sitten jo aamupäivästä Kassukin vähän innostui ja varsinkin ulkona vauhti oli hurjaa.

Alpo rakastaa ulkona olemista ja lunta aivan kuten isänsäkin. Sieltähän ei poikaa olisi saanut millään sisälle ja arvaatte minkä näköinen kun lunta oli satanut koko yön ja satoi silloinkin ja kun tuo maavara ei ole hääppönen niin Alpohan muistutti joka kerta ulkona käydessään lumipalloa.

Terassilta löytyikin mukavia aarteita. Siellä kun oli kumossaan oleva rikkalapio ja lumen alta grillin takaa löytyi muutama kuiva syksyinen haavanlehti, voi sitä riemua kun lehteä mutustetaan tuossa yläkuvassa ja alhaalla taas raivotaan rikkalapiolle...

Puolen päivän aikaan Alpo sitten malttoi ottaa sellaiset vajaat puolen tunnin unet ja taas vautia riitti. Nyt sitten jo meidänkin pojat olivat sitä mieltä, että painitaanpas vähän. Sain kivaa videokuvaa kameralla otettua, mutta en tiedä miten se lisättäisiin tänne, jos joku lukija viisaampana tietää niin laittakaahan yksäriä tulemaan niin näette sitäkin.

Tässä sitten meno oli jo niin hurjaa, että Kassu makaa Alpon päällä aivan kuin painiottelussa ja Leevi repii jaloista...

Ei ihme, että tuollaisen päivän jälkeen meidänkin pojat nukkuivat aamulla klo 9 asti ja ruuan/ulkoilun jälkeen jatkoivat taas uniaan ja tekevät sitä edelleen Hymy Myös Alpo oli kuulema eilen aivan poikki ja nukkui vain kotonaan koko illan.

Minulla itselläni oli eilen taas huono ilta ja olen siis s-lomalla. Verenpaine heitteli ja oli huono olo. Tänään menen fysikaaliseen ja katsovat onko niskassani fasettilukkoja. Itse alalla olevana olen tehnyt itselleni myöskin diagnoosia eli rintarangan th4 fasettilukko aiheuttaa alhaista verenpainetta ja th5 lukko aiheuttaa huimausta. Toivotaan, että näistä löytyisi syyt ja saisin avun sitä kautta, koska yrittäjällä kun ei olisi aikaa oikein sairastaaOtsan rypistys Pääasia tietysti ettei mistään vakavammasta ole kyse, mutta varmasti olen hiukan viisaampi sitten iltapäivällä. Voikaa hyvin !