Huh, huh, kyllä on viikko taas vierähtänyt vauhdilla ja enää ensi viikko helmikuuta, hassua kun juurihan se joulu vasta oli ! Aurinko on lämmittänyt ihanasti koko alku viikon ja räystäistä on vesi valunut ja pakkastakin on ollut roimasti ihan -20 ja ylikin, mutta auringon voima on valtaisa näin kevättalvella. Voi kuinka linnut kantavat jo nyt pesätarpeita pönttöihin meidän autotallin päädyssä ja kevättä sekä viserrystä on rinnassa.

Minulla olikin tänään vapaapäivä asiakkaiden osalta, mutta muuten päivä menikin hyvin pitkälti kirjanpitohommissa ja tilastoiden laatimisissa. Annalla oli myös vapaapäivä ja sain hänestä suurenmoisen avun kaikissa lasku ja tilastointi hommissa. Tosin kaupungillakin ehdimme Annan kanssa piipahtaa ja kävin myös hieronnassa, nyt pää kesti jo sen ilman huimausta. Ensi viikko on myöskin vähän kevyempi, voi kun ilmat suosisivat. Anna on koko viikon hiihtolomalla ja minä pidän vapaata torstain ja perjantain, saa nähdä mitä tekemistä keksitään....

Pojat ovat nauttineen lämmöstä, joka tunkeutuu sisälle olohuoneeseen. Lattiapaikat ovat olleet kysyttyjä, mihin aurinko vain paistaa niin siinä maataan.

Välillä taas villiinnytään tappelemaan, puremaan kuonosta, korvasta ja mistä vain huvittaa. Kassu on taas viikolla ollut muutamaankin otteeseen tuhma ja ottanut raatelun kohteeksi nyt sohvan sijaan korituolin. Tämäkään ei tänään riittänyt vaan poika päätti saada Annalta vähän huomiota television katselun sijaan ja alkoi  järjestelemään puukorissa olevia takkapuita muina miehinä uuteen uskoon, olivat kai Kassun mielestä liian isoja takkaan laitettavaksi.

Viikolla se kauan jo odotettu Jossun ja Riston talopaketti sitten saapui. Kyllä se on kummallista, kun talo nousee päivässä. Keskiviikkona miehet tulivat klo 8 tontille ja jo iltapäivällä siellä oli talo pystyssä kaikkine kattotuoleineen. No hommat siellä tietysti jatkuvat viikonloppuun saakka talopakettimiehiltä, kun tekevät terassit, laittavat aluskatteen ja rimotuksen katolle jne. Sitten rakennus jääkin odottamaan kevään tuloa, koska näillä pakkasilla ei pystytä muuraamaan piippua ja saunan seiniä, sillä ei ole mitään järkeä alkaa lämmittämään isoa tilaa, kun kattokaan ei ole vielä pään päällä. Kevään tuloa siis nyt odotellaan oikein ankarasti. Nappailen varmaan viikonloppuna muutamia kuvia, että näette jotakin jo tapahtuneen ettei vain pelkkä kivijalka siellä tontilla nökötä.

Alpo oli tänään taas Kassua viihdyttämässä ja voi sitä leikin hurmaa. Kassu nauttii niin suunnattomasti Alpon seurasta ja juoksevat kuin heikkopäiset tuolla pihalla. Kassu ottaa välillä sellaisia oikein ilmalentoja kaikki jalat ilmassa pomppien kuin kenguru. Leevi yhtyy välillä leikkiin, mutta enimmäkseen pitää edelleenkin sitä isoveljen valvovaa silmää yllä eli tyytyy seurailemaan mitä pienet tekevät ja puuttuu sitten tarvittaessa hommaan.

Omalta osaltani loppuviikko on mennyt mukavasti. Eilen oli ensimmäinen päivä jolloin ei enää huimannut ja maa keinunut jalkojen alla. Ehkäpä se tästä nyt toivottavasti alkaisi helpottaa ja kyse olisi vain hyvälaatuisesta asentohuimauksesta eikä mistään vakavammasta.

Huomena lähdemme taas käymään mökillä vähän puunhaku reissussa. Samalla pojat pääsevät taas oikein irroittelemaan jäällä. Lumisadetta taisi vain luvata kyllä huomiselle, mutta eihän tuo haittaa. Ehkä saatte mökkireissustakin sitten kuvamateriaalia nähtäväksi viikonlopun tai alkuviikon aikana.

Tässä Kassu haluaa vierä poseerata lopuksi