Nyt on sitten jo kovasti lunta meillä täällä eteläsuomessakin ja tuo niin ihana lumipallokeli sikäli, että kun koirat ulkona pyörähtävät varsinkin Kassu niin jalat ovat pientä palloa täyteen ja sitten kun vielä pitää haistella sitä lumihankeakin niin, että koko pää työnnetään sinne lumen sekaan ilmeisesti siinä toivossa, että hiirulainen on siellä juoksennellut ja voi sitä näkyä kun koko naama on valkoisessa lumessa, muistuttavat vähän niinkuin joulupukkia :-)

En tiedä pitäisikö tätä kertoa, mutta näyttäisi siltä, että Leevin kynsivaiva on voitettu. Toisaalta kun nyt kirjoitan siitä ja lääkekuuri vasta loppui niin täytyy toivoa ettei vaadi leikkausta eli, että mätä varpaan kynnen alla olisi ottanut ritolat ja häipynyt. Ei ole sitä kuitenkaan enää nuollut eikä se ole muutenkaan sen elämää juuri vaivannut, mutta nyt kun jalat kastuvat kokoajan niin on tietysti otollista kasvualustaa se kynnen alunen jos bakteeria on jäänyt sinne vielä muhimaan.

Leevin parta on kasvanut kovasti viime aikoina kun Kassu ei enää revi siitä samoin kuin teki pentuna. Vähän ruskeammaksihan tuo on ruuasta mennyt, mutta sille ei nyt mahda mitään. Tässä Leevi viikolla Annan ikuistamana parta sekaisin herättyään:

2096520.jpg

Eilen oli sitten Veeti-herran 4 vuotis synttärit ja voi sitä juhlakalua kun otti illalla vieraat vastaan ja nautti täysillä keskipisteenä olemistaan. Veimme Veetille synttärilahjaksi n. 60 cm pitkän patukan, joka oli päältä hiukan kovaa ja sisältä pehmeää. Olihan tuo siitä hiukan ihmeissään eikä tiennyt oikein miten sitä syödä kun haluaa aina "tappaa" saaliinsa ennen syöntiä eli namilla pitää leikkiä ja heitellä ilmaan ym. Tätä kun oli vähän vaikea "tappaa" :-) No onnistuihan sen maistelu sitten yhdessä Annan kanssa ja makoisalta maistui. Omaa pikkupoikaakin kiinnosti tuo Iskän herkku ja ajatteli, että antaisitko nyt minullekin vähän sitä...

2096525.jpg

Pentuset ovat kasvaneet ja kehittyneet kovasti ja menoa riittää. On kuulema yritetty varpaiden lisäksi jo maistella vähän kirjahyllyäkin :-) Itku taitaa tulla kun kohta lähtevät omiin koteihinsa...

2096529.jpg