No nyt on mamman ikävä karkoitettu, kun pojat palasivat Lammilta kotiin. Vettä oli satanut sielläkin, mutta tämän päivän Hämeenlinnan kova ukkoskuuro ei Lammilla pauhannut.

Pojat olivat iloisia kotiin paluustaan ja nyt sitten vain nukutaan. Aika rankkaa tuo reissaaminen :) Nakkia oli taas urakalla syöty ja väki pidetty muutenkin komennuksessa. Kassu tosin oli villiintynyt aivan mahdottomaksi terminaattoriksi. Oli löytänyt sukkia sieltä ja täältä, Annan nilkkasukasta oli muuttunut puoli metrinen poikien kiskoessa terrierimäisesti sitä kuin "sidostesukka kestää" mainoksessa aikanaan.

Marja-Leenakin oli saanut Kassulta osakseen aamuhalit eli Kassun tapana on iltaisin ja aamuisin tulla meidän naaman päälle hinkaamaan kaulaansa ja vinkumaan. Koirakouluttaja oli sitä mieltä, että näin sudetkin tekevät emolleen eli hakevat hyväksyntää ja yrittävät sanoa, että sinä olet pomo. No siitä en tiedä sen enempää, mutta välillä tuntuu, että melkein tukehtuu kun hellyydenkipeä poika tulee naaman päälle.

Nakkipaketti oli saanut kyytiä, mutta ilvesjahtiin eivät sentään halunneet, kun vettä oli satanut ja meidän pojathan inhoaa vettä. Pissaakin voidaan pidätellä vaikka kuinka kauan jos ulkona sataa, yök sinnehän ei mennä jalkojaan kastelemaan vaikka ovet olisivat auki ulos asti.

Tässä muutamia kuvia Lammin reissusta:

1650468.jpg

Meillekin maistuisi herkut, anna nyt jotain sieltä pöydästä...

1650495.jpg

Yök, oltiin ulkona ja kastuttiin, parrat pitää pyyhkiä mattoon...

1650499.jpg

ja tältähän sitä sitten näytetään parran kuivauksen jälkeen :)